Beursdagboek Trader Guy 30 september 2020, 08:20

...

Trump vs Biden, straatdebat maar in feite logisch, futures lager

30 september 2020, 08:20 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Iedereen zat te wacht­en op het eerste debat tussen Trump en Biden, Trump zou. hem afmak­en maar dat luk­te hem niet deze keer. Biden vocht terug met dezelfde taal als Trump en liet zich niet doen, ten­min­ste het­geen ik erover heb gelezen want zelf koos ik ervoor om te geni­eten van mijn nachtrust. Vol­gens de peilin­gen won Biden zelfs met 48% tegen­over 41% voor Trump.



Biden kwam er dus goed uit en zal er zelfvertrouwen uithalen denk ik. De lei­d­ing bij het debat kwam zelfs van de Trump nieuwszen­der FOX, dat maakt zijn ned­er­laag alleen maar grot­er mijn inziens. 

Maar goed, het zegt nog niks natu­urlijk en er vol­gen er nog 2 in okto­ber, de regels zullen wel anders wor­den want nie­mand heeft nog zin in een laag bij de grond debat, logisch want het­geen Trump deed was onder de gordel zegt CNN, wat moet Biden dan doen? Het accepteren en zich de grond lat­en inboren? Maar goed, dat was het belan­grijk­ste moment van de week, dat ligt nu achter ons en Biden won en staat nog steeds behoor­lijk voor in de peilingen …

De futures reageer­den eerst nog posi­tief ron­dom de con­frontatie maar lat­er zien we toch een gevoelig ver­lies, alles staat meer dan 1% lager ter­wi­jl we gis­teren al een matige sessie kre­gen met ver­liezen. Straks de open­ing hier in Europa waar de futures ook al wat lager staan voorbeurs.

De indices op Wall Street neigen om weer onder het 50-MA terecht te komen zodat het verkoopsig­naal nog geldig bli­jft op Wall Street. De Nas­daq kwam er dus even boven deze week en sloot er gis­teren nog steeds net boven maar gezien de standen van de futures en de ruim 1% lagere indi­caties van­mor­gen staan we er snel na de open­ing als het zo bli­jft weer onder. De SP 500 en de Dow Jones hebben dat 50-daags gemid­delde wel aangetikt maar kon­den daar niet boven sluiten zodat deze 2 indices over de gehele lijn negatief bleven. Als de markt verder omlaag trekt dan moeten we reken­ing gaan houden met min­i­maal een hertest van de bodems of zelfs nieuwe bodems. Lat­er deze week zal dat duidelijk worden.

Voor­lop­ig hou ik de strate­gie aan, wacht­en op het momen­tum om te beslis­sen wat er met de posi­ties die open­staan moet gebeuren, er zit zek­er nog poten­tie in en zek­er bij een hertest van de bodems of bij het mak­en van nieuwe bodems het­geen we nog moeten afwachten.

Wat kun­nen we doen wat betre­ft nieuwe posi­ties:
We zit­ten in de markt met wat short posi­ties die ik met deze dal­ing nog even wil aan­houden. De maand ver­loopt tot nu toe goed en we staan over­al op winst. Er komen zek­er meer kansen aan de komende peri­ode, daar ben ik van over­tu­igd gezien het ver­loop van de markt momenteel. U kunt als lid meteen mee­doen met de posi­ties die ik uit­stu­ur, lid wor­den kan via de aan­bied­ing die loopt tot 1 DECEM­BER voor €39

Om u in te schri­jven ga meteen naar de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop en dan staat u van­daag nog op de lijst …

Mark­toverzicht slot­standen dinsdag

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.