Beursdagboek Trader Guy 3 december 2020, 08:33

...

Markt nog rondom topzone, records Nasdaq en SP 500

3 december 2020, 08:33 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

De sti­jging zet zich nog even door op Wall Street met opnieuw een nieuwe All Time High bij de SP 500 en de Nas­daq 100, de Nas­daq Com­pos­ite moest wel een paar pun­t­jes omlaag.



Nu was het de hoop op extra stim­u­ler­ings­maa­trege­len wat boven kwam dri­jven en de mark­ten posi­tief hield­en, zoals u merkt pakt men alles wat een op hoop is gericht aan om aan­de­len te kopen. Dat de economie nog alti­jd ver achterbli­jft doet er niet zo toe merken we ook aan het ADP banen rap­port dat nogal tegen­viel. Men had gehoopt op 410.000 banen maar het wer­den er slechts 307.000, vorige maand waren er nog 404.000. Weer een opval­lend feit dat het bij lange na nog niet loopt zoals men dat zou willen.

In de VS wer­den er gis­teren 100.000 zieken­huis opnames gereg­istreerd en werd het hoog­ste aan­tal ster­fgevallen gemeld sinds de uit­braak er kwam (2658). En de nieuwe gevallen na het Thanks­giv­ing week­end moeten nog komen. Het loopt behoor­lijk uit de hand in de VS momenteel waar de top er nog lang niet staat. Alle hoop op een snel vac­cin dus, daar zet men in ieder geval op in. 

Aan­de­len die het goed deden gis­teren waren de olie gerichte bedri­jven en de bedri­jven ron­dom een vac­cin, zo won Exxon bij­na 4% ter­wi­jl Chevron met 3% winst sluit. Shell won bin­nen de AEX ook 3% gis­teren. Verder zien we dat bij­na Pfiz­er 4% hoger sluit ter­wi­jl Mod­er­na 1,5% winst boek­te. BioN­Tech won 8% gis­teren. Het VK laat nu toe om te begin­nen met het gebruik van het vac­cin van Pfiz­er samen met BioN­Tech en dat gaf weer een impuls aan de sec­tor die al zoveel winst boek­te de afgelopen weken. Wat we ook zien is dat insid­ers bij deze vac­cin bedri­jven begin­nen te verkopen, vooral bij Mod­er­na zien we dat mas­saal al een tijd­je. Ook dat wil zeggen dat men moet oplet­ten met de extreme sti­jging van deze sec­tor, eens de pan­demie weg is dan vallen deze bedri­jven natu­urlijk in het bek­ende gat.

Zelf ga ik op deze niveaus in ieder geval niet kopen, ik denk er niet aan … We bouwen nu posi­ties op voor wan­neer het gaat dalen, en ik denk eraan om er in ieder geval voor een tijd­je in te bli­jven zit­ten. Wat betre­ft 2021 dan zien ik zek­er mooie kansen om er een goed jaar van te maken …

U kunt mij en dus @USMarkets uit­er­aard ook vol­gen via onze Twit­ter account, ga naar … https://​twit​ter​.com/​U​S​M​a​rkets waar ik tussen­ti­jds wat charts over de markt en sen­ti­ment plaats, ook opval­lende beurs­feit­en komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.212 dol­lar, de pri­js van een vat Brent olie staat op 48,35 dol­lar ter­wi­jl een troy ounce goud nu terug­valt tot 1843 dollar.

Maak nu gebruik van de aan­bied­ing op US Mar­kets Trad­ing:
Denk eraan, ik sta hoe dan ook klaar om me te her­pakken in 2021 wat mijn jaar zal wor­den wat betre­ft Trad­ing, lid wor­den is dus belan­grijk om alles opti­maal te volgen.

Doe nu mee via de proef aan­bied­ing voor €39 tot 1 FEB­RU­ARI. Dan pakt u decem­ber mee en de start van 2021 meteen ook. Polleke Trad­ing is dan €49 … Schri­jf u van­daag nog in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop en dan staat u meteen op de lijst, en ont­vangt u de updates en sig­nalen meteen !!

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.