Beursdagboek Trader Guy 6 december 2020, 11:10

...

Volgend jaar krijgen veel nieuwe beleggers het deksel op de neus

6 december 2020, 11:10 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Let wel, op de beurs is er niks zek­er maar als er ooit een moment is dat u beter mij vol­gt dan zal dat in 2021 zek­er goed bevallen. Dat ik te vroeg was weten we, dat het niet liep de afgelopen 2 – 3 maand weten we ook maar het­geen waarop de markt op werd geblazen deed veel Traders zoals ik pijn. Dat moeten we kun­nen ver­dra­gen ook al zijn dat soort fas­es moeil­ijk. Daarom denk ik dat het nu het beste moment is om lid te wor­den, of opnieuw lid te wor­den. Dat kan nu tot 1 FEB­RU­ARI via deze zeer aantrekke­lijke aan­bied­ing en dat voor €39 !!



Wat ik al aan­gaf richt­en we ons nu op de maand decem­ber en vooral ook op 2021 wat naar mijn menig een goed jaar zal wor­den voor US Mar­kets Trad­ing, er zit lucht genoeg in de markt om met beschei­den posi­ties goed te kun­nen scoren. En zoals alti­jd zullen dalin­gen veel sneller gaan dat de sti­jging in de BUBBEL van de afgelopen peri­ode. Daar­naast hebben we nog de sec­toren, vooral bij de tech­nolo­gie aan­de­len kan het zeer snel gaan als er grote win­st­ne­min­gen komen waar we zek­er wat mee kun­nen doen. Lat­en we ons vanaf nu vooral richt­en op 2021 want ik ga me her­pakken om zo terug in mijn bek­ende FLOW te ger­ak­en om er iets moois van te mak­en, heb al eerder 10 maan­den na elka­ar goed kun­nen soren met de abon­nementen, zelfs een keer 11 maan­den op rij. Voor mij is er maar 1 doel en dat is om het vanaf nu veel beter te doen dan de afgelopen peri­ode, op zich niet zo moeil­ijk want het ging moeil­ijk de afgelopen maan­den. Daarom ga ik voor een mooi 2021 en dat moet kun­nen nu mijn verwacht­ing is dat de mark­ten zich wel eens anders kun­nen gaan gedra­gen de komende maanden.

Zelf bli­jf ik voorzichtig en bek­ijk de zak­en zo logisch als maar kan, wat we achter de rug hebben slaat alles, ook al lijkt het alle­maal zo mooi en voor som­mi­gen niet breek­baar ofwel men verwacht geen cor­rec­tie meer op de beurzen. Zelfs niet als we zien dat er een grote bubbel werd geblazen die uiteen kan spat­ten. Eerst maar eens zien of die extreme waarderin­gen stand kun­nen houden en het gedrag zo is dat men alles koopt wat los en vast zit en dat ook met opties om maar een voor­beeld te geven. Zie eens die grafiek hieron­der van het aan­tal gekochte en open­staande opties, nog NOOIT was dat zo extreem als nu. Met andere woor­den, iedereen verwacht de komende weken, maan­den enorm rijk te wor­den. Wel ik kan u vertellen dat het zo niet werkt op de beurs, dat over­dreven gedrag zal eruit moeten en vrij snel. Alles draait nu op hoop, verwachtin­gen en her­s­tel maar we zijn in feite nog niet veel verder dan een tijd­je gele­den. Het vac­cin zal een en ander makke­lijk­er mak­en maar het zal nog NIET alles oplossen en dat ver­geten veel beleg­gers en vooral nieuwe beleg­gers of spec­u­lanten. Kijk, mijn ver­haal is goed en te begri­jpen maar de grote jon­gens zullen de eerste tik moeten uit­de­len en dat momen­tum zit veel dichter dan men denkt. Hoe gekker ze wor­den des te meer we eruit kun­nen halen en dat denk ik ook, laat ze maar doen, ons moment zit eraan te komen en we gaan dat momen­tum pakken !!

Zie hier de grafiek met het aan­tal opties dat wordt en werd gekocht, en dat over een lange peri­ode, zo iets heb ik nog NOOIT gezien (35 jaar op de beurs bezig)

Lid wor­den? Dan is dat nu het moment
Het is voor mij de kans om in het jaar 2021 te knallen het­geen ook mijn doel­stelling is … Nu voor u de kans om mee te doen via deze aan­bied­ing tot 1 FEB­RU­ARI … Decem­ber kan ook nog een mooie maand wor­den … En nog­maals, zie eens die grafiek hier­boven en denk vooral na waar men mee bezig is, de bubbel der bubbels? We hebben geen bril nodig om dat te zien denk ik !!

De aan­bied­ing … €39 tot 1 FEB­RU­ARI 2021 … Polleke €49 tot 1 FEBRUARI !!!

Sys­teem Trad­ing (€39 tot 1 FEBRUARI)

Index Trad­ing (€39 tot 1 FEBRUARI)

Guy Trad­ing (€39 tot 1 FEBRUARI)

Polleke Trad­ing (€49 tot 1 FEBRUARI)

Aan­de­len porte­feuille (€30 tot 1 FEBRUARI)

COM­BI TRAD­ING (€79 tot 1 FEBRUARI)


Met Vrien­delijke groet,

Guy Boscart

US Mar­kets Trad­ing


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.