Beursdagboek Trader Guy 24 december 2020, 09:19

...

Halve sessie, DAX dicht en KERST aanbieding

24 december 2020, 09:19 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Een halve sessie vandaag maar de DAX blijft dicht door kerst avond, verder zien we dat de indices het gisteren goed deden door dat er een deal tussen de EU en het VK aan zit te komen, daarom was Europa optimistisch met de DAX die 169 punten hoger wist te geraken terwijl de AEX 5 punten hoger sluit om weer boven de 620 punten te geraken.Wall Street liet dan weer een verdeeld beeld zien met een plus van 114 punten voor de Dow Jones terwijl de Nasdaq 37 punten lager moest, de Nasdaq 100 verloor zelfs 65 punten. De brede S&P 500 waar nu ook Tesla deel van uitmaakt won 3 punten gisteren.

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Het sentiment werd bepaald door dat de grens tussen het VK en Europa weer open ging samen met dat ze nu een soort overeenkomst hebben bereikt rondom de Brexit, hoe die eruit ziet weten we nog niet maar er zullen berichten daarover volgen in de loop van vandaag. Hoe dan ook, de diepe DIP van maandag werd al terug goed gemaakt en we zitten zowaar weer bovenaan de WIG bij alle indices. Die WIG blijft wel zeer dreigend met dat grote gat onder de bodems van de afgelopen periode, ik ben er hoe dan ook niet gerust op want de kopers van nu nemen heel veel risico. Aan de andere kant is het natuurlijk goed mogelijk dat die WIG nog wat wordt opgerekt met steeds iets hogere toppen maar we gaan klaar moeten zitten om de daling die erop volgt zo goed als mogelijk aan te pakken.

Het is nu afwachten hoe het verder zal gaan de rest van dit jaar, zal de AEX alsnog een nieuwe hoogste stand van het jaar behalen? Met de dunne handel, het optimisme, de beweging in de bekende WIG kan voor een mogelijke eindejaar spurt zorgen zowel hier in Europa als op Wall Street, dat kan ik niet uitsluiten. Daarom kijk ik al met belangstelling uit naar 2021 wat er gaat gebeuren met de markten en vooral de grote tech aandelen die hoe dan ook veel te hoog staan momenteel ... Die top 6 zijn zoals we dat noemen monsters en pakken al ruim 50% van geheel de marktwaarde van Wall Street. Zeer beangstigend en er zit een groot gevaar in de markt door deze situatie, zoiets kwam nog niet eerder voor ...

Posities gesloten deze week:
Deze week werden de posities gesloten met een mooie winst, zo komen we voor wat betreft de maand december op een mooie winst uit. Vanaf nu de kop vrij houden tijdens de laatste beursdagen van het volatiele jaar 2020 en ga ik me richten op 2021. Ik begin al uit te kijken naar wat nieuwe posities die dan mee kunnen naar januari 2021. Zorg uiteraard dat u in 2021 erbij bent want er komen veel kansen op de beurs want de volatiliteit zal nog wel een tijdje aanhouden. En denk eraan, 2020 was niet goed maar ik voel aan alles dat 2021 voor US Markets Trading goed kan uitpakken, dus kom of blijf in ieder geval aan boord.

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.22 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 51,3 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1880 dollar staat.

Dan onze mooie Kerst aanbieding voor de trading signalen:
Probeer het in ieder geval zodat u de start van het nieuwe jaar in ieder geval niet hoeft te missen, er komen hoe dan ook hele mooie kansen in 2021 ...

Maak nu gebruik van deze KERST-EINDE JAARS aanbieding ... €25 tot 1 MAART 2021 ... Polleke €35 tot 1 MAART 2021 !!!

Systeem Trading (€25 tot 1 MAART)

Index Trading (€25 tot 1 MAART)

Guy Trading (€25 tot 1 MAART)

Polleke Trading (€30 tot 1 MAART)

Aandelen portefeuille (€20 tot 1 MAART)

COMBI TRADING (€50 tot 1 MAART)

Resultaat deze maand december 2020:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »