Beursdagboek Trader Guy 22 december 2020, 08:24

...

Stevige daling Europa, Wall Street herpakt zich wederom

22 december 2020, 08:24 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Een zeer volatiele sessie gisteren op de beurzen, Europa sluit dan ook fors lager terwijl Wall Street na een diepe daling kon herstellen via de Dow Jones die zelfs in de plus wist te sluiten gedreven door Apple en de banken. De markten waren vooral zeer onrustig door de nieuwe en zeer besmettelijke variant van het virus dat uit het VK komt. Wall Street haalde dan weer opgelucht adem door dat het steunpakket er eindelijk door is geraakt, een pakket van 900 miljard dollar. Aan de andere kant kwam het ook door dat de banken een sterke sessie lieten zien door dat ze opnieuw eigen aandelen mogen inkopen.



Dan nog even over Apple, het aandeel sloot maandag hoger na dat er een rapport verscheen dat de techgigant bezig zou zijn met het bouwen van een elektrische auto. De auto die de naam iCar zou krijgen zou dan in 2024 moeten worden geproduceerd. Als dat klopt zou het bedrijf dus bezig zijn met nieuwe producten waaronder een zelf-rijdende auto, bij deze autotechnologie zou Apple ook bezig zijn met het ontwikkelen van een hele sterke batterij die veel langer zou werken dan die van de concurrentie. Apple weigert voorlopig nog om commentaar te geven op deze plannen. Het bericht zet het aandeel meteen weer een stap hoger en het duwt Tesla daardoor wat omlaag ...

In Europa gisteren een verlies van 16 punten bij de AEX index, de DAX verloor 385 punten. De Franse CAC 40 verloor maandag 135 punten. Op Wall Street was er een verlies van 13 punten bij de Nasdaq, de Nasdaq 100 verloor 48 punten terwijl de S&P 500 met 14,5 punten omlaag moest. Enkel de Dow Jones was een uitzondering op Wall Street, de index won gisteren 37 punten. Verder zien we de Dow Transport 80 punten lager. In Azië zien we vanmorgen verlies, de Nikkei verloor 1% terwijl de Hang Seng index 0,9% lager staat, China verliest 1,9% vanmorgen. De Futures staan vanmorgen wat lager op Wall Street (Chicago), tussen de 0,3% en de 0,5%.

Gisteren werd het grootste deel van de posities gesloten met een mooie winst, zo komen we voor wat betreft de maand december op een mooie winst uit. Nu kan ik weer zoeken naar nieuwe kansen. Zorg uiteraard dat u in 2021 erbij bent want er komen veel kansen op de beurs want de volatiliteit zal nog wel een tijdje aanhouden.

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.222 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 49,7 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1877 dollar staat.

Posities en strategie:
De daling van gisteren werd gebruikt om de short posities met een mooie winst af te sluiten zodat we deze maand in ieder geval op een mooie plus staan. Vanaf nu richt ik met vooral op het nieuwe jaar, zorg voor dat 2021 start dat u meteen bij de start mee kunt doen met de signalen door lid te worden. Ik voorzie dat ik het in 2021 veel beter zal doen en ga daarom graag deze uitdaging aan. Laten we er een mooi jaar van maken, in januari kunnen we meteen al een hele mooie start maken ...

Doe nu mee via de nieuwe proef aanbieding voor €39 tot 1 MAART. Dan pakt u december en de eerste 2 maanden van het nieuwe jaar meteen mee als lid en ontvangt u alle updates en signalen. Voor Polleke Trading is dat dan €49 tot 1 maart 2021 ...

Schrijf u vandaag nog in via de link https://www.usmarkets.nl/tradershop en dan staat u meteen op de lijst.

Resultaat maand december ..



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.