Beursdagboek Trader Guy 23 december 2020, 08:32

...

Dow lager, Nasdaq dicht bij record, AEX herpakt zich

23 december 2020, 08:32 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

De Kerstdagen komen eraan, ik hoop dat u er ook wat leuks van kunt maken met het beperkte aantal mensen dat we mogen zien. Zelf zal het hier ook rustig verlopen omdat we niet anders kunnen en mogen. Veel zullen de warmte en gezelligheid missen van de familie om ons heen, en ik las vanmorgen dat we er nog tot maart niet veel aan kunnen doen. Laten we hopen dat het met Pasen al grotendeels voorbij is maar ook daar twijfelt men al aan. Kortom, in deze tijd moeten we er het beste van maken.



Wat ik ook meekrijg vanmorgen is dat Trump het steunpakket niet wil ondertekenen, die man blijft dwars liggen, over het virus spreekt hij niet eens meer. Een ding is zeker, over minder dan een maand is Trump in ieder geval weg. Het waren 4 moeilijke jaren met hem, nu maar eens zien wat Biden zal brengen al zal dat ook met de nodige kritiek moeten worden bekeken uiteraard.

Wat me zwaar tegenvalt is dat ze in de VS al maanden onderhandelen om dat pakket erdoor te krijgen en dat het nu door Trump gewoon van tafel wordt geveegd. Ze kunnen opnieuw beginnen of vooral nog een maand wachten ...

De markt:
De markt dan, Europa kon zich herpakken, vooral de AEX kende een sterke sessie met 8 punten herstel terwijl de DAX 178 punten hoger wist te sluiten. Dat is voor beiden zo'n 1,3%. De Franse CAC 40 won gisteren 74 punten. Op Wall Street was er deze keer verlies voor de Dow Jones, de index sluit 200 punten lager, de Nasdaq deed het wel goed met een winst van 65 punten, de Nasdaq 100 won daarentegen wat minder maar sluit wel 27 punten in de plus. De S&P 500 moest 7,6 punten inleveren gisteren. Vanmorgen zien we dat Azië tot 0,5% hoger staat.

Wat betreft de AEX zien we dat ASMI en ASML het goed deden dinsdag, beide aandelen wisten tot 3% hoger te sluiten zodat ASML weer eventjes een nieuwe recordstand neerzette tijdens de sessie. Verder zien we dat de financiële waarden het goed deden, ING en ABN Amro gingen er een goeie 2% op vooruit. Unibail en Adyen vielen ook op met een stijging, Adyen bereikt bijna een koers van €2000 terwijl Unibail gisteren 4% hoger sluit. Shell herpakt zich ook wat na de forse daling van maandag, het aandeel won iets (0,2%).

Nu is het afwachten hoe het verder zal gaan de rest van dit jaar, zal de AEX nog een nieuwe hoogste stand van het jaar behalen? Met de dunne handel, het optimisme dat weer terug kan komen samen met een mogelijke eindejaar spurt op Wall Street kunnen we dat niet uitsluiten. Daarom kijk ik al uit naar 2021 wat er gaat gebeuren met de markten en vooral de grote tech aandelen die veel te hoog staan momenteel ...

Posities gesloten deze week:
Deze week werden de posities gesloten met een mooie winst, zo komen we voor wat betreft de maand december op een mooie winst uit. Vanaf nu de kop vrij houden tijdens de laatste beursdagen van het volatiele jaar 2020 en ga ik me richten op 2021. Ik begin al uit te kijken naar wat nieuwe posities die dan mee kunnen naar januari 2021. Zorg uiteraard dat u in 2021 erbij bent want er komen veel kansen op de beurs want de volatiliteit zal nog wel een tijdje aanhouden. En denk eraan, 2020 was niet goed maar ik voel aan alles dat 2021 voor US Markets Trading goed kan uitpakken, dus kom of blijf in ieder geval aan boord.

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.218 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 49,5 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1870 dollar staat.

Dan onze trading signalen:
Mis dus de start van het nieuwe jaar in ieder geval niet, dit jaar werd afgesloten en vanaf nu richt ik mij met met volle overtuiging op 2021 waar ik inzet op een sterk jaar wat betreft het handelen. Dit jaar (2020) was voor mij hoe dan ook een moeilijk jaar maar ik krijg momenteel weer grip op de markt, dat kunt u al merken aan het verloop van deze maand (december) waar er een mooie plus werd behaald na de pech in de maand november. Dat het mogelijk is om goed voor de dag te komen kunt u zien hoe ik het al sinds 2013 doe met het handelen en er in het totaal al heel wat moois van heb kunnen maken. Dat sinds de start van de huidige opzet van de signaaldiensten.

Probeer het in ieder geval zodat u de start van het nieuwe jaar in ieder geval niet hoeft te missen, er komen hoe dan ook hele mooie kansen in 2020 ...

Maak nu gebruik van deze KERST-EINDE JAARS aanbieding ... €25 tot 1 MAART 2021 ... Polleke €35 tot 1 MAART !!!

Systeem Trading (€25 tot 1 MAART)

Index Trading (€25 tot 1 MAART)

Guy Trading (€25 tot 1 MAART)

Polleke Trading (€30 tot 1 MAART)

Aandelen portefeuille (€20 tot 1 MAART)

COMBI TRADING (€50 tot 1 MAART)

Resultaat deze maand december 2020:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.