Beursdagboek Trader Guy 2 juli 2019, 09:09

...

Sterke start week maar nog geen doorbraak

2 juli 2019, 09:09 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

De week start sterk maar tot nieuwe toppen kwam het niet gisteren, er kwamen rond de top duidelijk wat winstnemingen op gang via Wall Street waar de S&P 500 er wel in slaagde om een nieuwe All Time High neer te zetten. De markt blijft uitdagend en vraagt om die rustig te benaderen, dat probeer ik nog altijd zo goed als mogelijk te doen en met resultaat, er komt snel een nieuwe kans om in te stappen, de leden krijgen op tijd informatie daarover ...Marktanalyse:
Gisteren de eerste sessie na dat China en de VS aan hebben gegeven om weer te gaan praten over de heffingen viel het op dat vooral Europa het best voor de dag kwam, de AEX en de DAX winnen ruim 1%. Opvallend is dat op Wall Street alleen de Nasdaq met 1% winst weet te sluiten, de Dow Jones en de S&P 500 weten de sterke opening niet vast te houden maar winnen beiden nog 0,4 en 0,7% waarbij de S&P 500 wel met een nieuw record de dag afsluit. De Nasdaq wist vooral te profiteren omdat de VS de techbedrijven voorlopig weer toelaat om weer te leveren aan telecomreus Huawei. Op zich hoopvolle ontwikkelingen maar niks is nog in kannen en kruiken zodat het allemaal nog op hoop is gebaseerd. Uiteraard spreekt Trump weer met grote woorden en gaf aan dat hij een "uitstekende ontmoeting" had met zijn ambtgenoot uit Xi China.

Beleggers hopen dan uiteraard op positieve ontwikkelingen rondom de komende gesprekken, verder leggen ze de nadruk op een komende renteverlaging later deze maand door de FED waar sommige analisten zelfs al inzetten op meteen een verlaging van 0,5%. Dat lijkt me echt wat teveel van het goede maar we weten nooit, de FED kennende is het nog maar de vraag of die verlaging er al deze maand komt en als ze dat al doen denk ik aan stapjes van 0,25%. Ook dat hangt nog boven de markt, heel veel verwachtingen maar nog steeds geen uitkomst, de lat blijft hoog liggen zodat het steeds moeilijker wordt om de huidige waarderingen te accepteren. De beurzen staan rond hun hoogste standen op Wall Street maar economisch worden de komende kwartalen zeer uitdagend. Neem daarbij dat vanaf eind volgende week de 2e kwartaalcijfers zullen binnendruppelen, ik ben zeer benieuwd hoe die zullen worden ontvangen?

Waar het kan zal ik wat doen via de signalen die ik naar de leden verstuur, ik doe dat rustig, probeer te wachten op een moment waarbij ik denk dat er zich kansen voordoen. We staan daar nu dicht bij, u kunt meedoen uiteraard door lid te worden ...

Trading en resultaat:
Het eerste half jaar werd gisteren definitief afgerond en het ziet er nog altijd prima uit want in deze moeilijke markt weten we nu al de 9e maand op rij positief af te sluiten. Het abonnement Index Trading (werken met €2000) gaat wat resultaat betreft op kop dit jaar met een plus van 226% na 6 maanden, Systeem Trading (werken met €1500) volgt met 217% wat ook sterk is. De andere abonnementen waar we met meer inleg werken en meer reserve kunnen aanhouden volgen met een plus van ruim 130%. We behalen in ieder geval tot nu toe een zeer sterk half jaar en bereiken nu zelfs al bijna het totale resultaat van vorig jaar 2018. Ik zal op dezelfde manier verder gaan en er alles aan doen om ook de 2e helft van dit jaar een mooi resultaat te behalen, als u zich inschrijft kunt u meteen meedoen met de posities van de maand JULI, er komen hoe dan ook weer mooie kansen want de markt blijft uitdagend en voor mij redelijk goed in te schatten.

Het lijkt allemaal nogal rooskleurig maar u mag die vraag gerust stellen op onze site op ons FORUM waar de leden dat netjes zullen bevestigen. De trackrecord is gewoon goed en vooral ook bijzonder omdat ik een strategie volg die succesvol uitpakt. Daarbij coach ik de leden zo goed als mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder controle en dat zorgt voor resultaat. Zelf wordt ik er uiteraard ook rustiger door omdat ik de markt met onruststoker Trump beter en beter onder controle krijg. Op zich is Trump voor mij redelijk voorspelbaar geworden, ik herken steeds meer bepaalde patronen in zijn gedrag en weet ongeveer hoe hij alles aan het regelen (managen) is. Om ook gebruik te maken van de coaching die ik voorzie richting de leden, om de signalen die ik uitstuur te ontvangen (met alle details) en om toegang te krijgen op ons besloten FORUM bij een abonnement, schrijf u snel in als lid. Dan staat u maandag al op de verzendlijst.

De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »