Beursdagboek Trader Guy 5 juli 2019, 08:43

...

Belangrijk rondom de topzone, erop of eronder?

5 juli 2019, 08:43 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Ook vandaag weer een belangrijke sessie want de markten zullen een keuze moeten maken, of vanaf de Triple top winstnemingen ofwel doorstijgen richting het onbekende gebied want de indices op Wall Street (Dow, S&P 500 en Nasdaq) breken dan door hun hoogste stand ooit. Vanmiddag komen er ook nog cijfers over de werkgelegenheid ...Marktanalyse:
Na een vrije dag op Wall Street kunnen we in ieder geval weer zien wat de bedoelingen gaan worden wat betreft de 3 belangrijke indices. De Dow Jones kan de 27.000 punten opzoeken, de S&P 500 bereikt mogelijk een nieuwe mijlpaal op 3000 punten terwijl ook de Nasdaq de uitdaging moet aangaan met een nieuwe range boven het vorige record. Woensdag tijdens de korte sessie werden er bij de 3 belangrijke indices nieuwe records neergezet ofwel de hoogste slotstanden ooit. Woensdag werden de kandidaten die voorgedragen werden voor de FED en de ECB positief ontvangen, bij de FED bracht Trump 2 namen naar voren die voorstander zijn van lagere rentes (Judy Shelton en Christopher Waller). Bij de ECB denkt men aan Lagarde die op dezelfde lijn zit als Draghi wat betreft het beleid over de rente en QE.

Aan de andere kant vallen veel economische cijfers dan weer fors tegen, zowel het aantal nieuwe banen (ADP) als het ISM cijfer. Nu is het de vraag of de kwartaalcijfers wel zullen voldoen aan de verwachtingen vanaf volgende week.

Het blijft dus opletten vanaf nu, het lijkt erop dat Wall Street wel heel hoog inzet op de hoop dat men alles zal krijgen waar er op wordt gehoopt. Zoals ik het nu inschat zet men in op een snelle "DEAL" tussen de VS en China en aan de andere kant denken beleggers dat er meteen 0,5% van de rente zal afgaan later deze maand. Ik moet nog zien of dat allemaal zo goed en makkelijk zal verlopen, ik vrees van niet maar wie ben ik?

1- Renteverlaging: Komt die snel en met hoeveel zal de FED die verlagen? 0,25 of 0,50%?
2- China-VS: Men gaan weer om tafel maar wanneer? En voor hoe lang zal het nu weer duren?
3- Kwartaalcijfers: Vanaf 15-16 juli zal dat goed op gang komen met als eerste de grote banken
4- Economische data: Die vallen steeds meer tegen maar we merken dat nog niet op de beurs
5- Technische conditie: We zien een Triple TOP op Wall Street, normaal gezien is dat "Bearish"

Europa:
Europa blijft nog goed liggen momenteel maar dat kan niet anders met Wall Street rond de hoogste standen ooit, de AEX bereikt zo goed als de top van 2018 en die wacht rond de 575-576 punten. Daar verwacht ik in ieder geval een redelijk zware weerstand. We kunnen hier niet zoveel mee behalve Wall Street in de gaten blijven houden en op die zware weerstand in ieder geval een short positie nemen, het is inmiddels ook bij de AEX zo dat we met een Triple TOP te maken krijgen. We zien dus nog een speling van 2-3 punten opwaarts maar als de triple top zijn werk doet zit er meer downrisk in op de korte termijn. Dan zie ik de 570 als eerste steun, later de 562-563, de 558 als steun.

Bij de DAX vrijwel hetzelfde, de DAX breekt door de 12.400-12.425 punten en bereikt snel de volgende belangrijke weerstand rond de 12.650, de vraag is nu of de DAX door kan trekken richting eerst de 12.750 en later tot de zware weerstand die we rond de 12.850 punten zien uitkomen. Uiteraard wordt de 12.400-12.425 punten nu de eerste steun, later de 12.250 en de 12.150 punten.

Signalen en posities:
Er werd deze week al een signaal naar de leden verzonden waar er enkele kleine posities werden opgenomen, we blijven rustig en proberen het juiste momentum te pakken waar we iets kunnen doen. Gisteren werden er een paar belangrijke toppen aangetikt waar we in ieder geval op kunnen handelen. Uiteraard kunt ook u meedoen door lid te worden ...

Trading en resultaat:
Het eerste half jaar werd maandag definitief afgerond en het ziet er nog altijd prima uit want in deze moeilijke markt weten we nu al de 9e maand op rij positief af te sluiten. Het abonnement Index Trading (werken met €2000) gaat wat resultaat betreft op kop dit jaar met een plus van 226% na 6 maanden, Systeem Trading (werken met €1500) volgt met 217% wat ook sterk is. De andere abonnementen waar we met meer inleg werken en meer reserve kunnen aanhouden volgen met een plus van ruim 130%. We behalen in ieder geval tot nu toe een zeer sterk half jaar en bereiken nu zelfs al bijna het totale resultaat van vorig jaar 2018. Ik zal op dezelfde manier verder gaan en er alles aan doen om ook de 2e helft van dit jaar een mooi resultaat te behalen, als u zich inschrijft kunt u meteen meedoen met de posities van de maand JULI, er komen hoe dan ook weer mooie kansen want de markt blijft uitdagend en voor mij redelijk goed in te schatten.

Het lijkt allemaal nogal rooskleurig maar u mag die vraag gerust stellen op onze site op ons FORUM waar de leden dat netjes zullen bevestigen. De trackrecord is gewoon goed en vooral ook bijzonder omdat ik een strategie volg die succesvol uitpakt. Daarbij coach ik de leden zo goed als mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder controle en dat zorgt voor resultaat. Om ook gebruik te maken van de coaching die ik voorzie richting de leden, om de signalen die ik uitstuur te ontvangen (met alle details) en om toegang te krijgen op ons besloten FORUM bij een abonnement, schrijf u snel in als lid. Dan staat u maandag al op de verzendlijst.

De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »