Beursdagboek Trader Guy 3 juli 2019, 09:09

...

Markt positioneert zich rond zware weerstand

3 juli 2019, 09:09 | Trader Guy | leestijd: 7 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (2)

De markt is zich aan het positioneren voor de volgende (grote) beweging maar het is nog niet duidelijk welke kant het zal opgaan. Velen denken nu aan een opwaartse uitbraak maar ik heb nog mijn twijfels daarover. Daarom blijf ik even kalm en moet ik zien waar het echt naartoe zal gaan de komende dagen. Beleggers wachten op veel zaken die nog moeten komen ...Marktanalyse:
Waar beleggers nu op wachten zijn vooral de kwartaalcijfers die vanaf volgende week zullen starten, hoe ziet het er economisch uit en wat zijn de verwachtingen voor de rest van dit toch moeilijke jaar? De koersen staan hoog en om dat te bevestigen wat betreft de hoge waarderingen op Wall Street zullen die op zijn minst goed moeten zijn, als dat niet het geval is dan vrees ik dat er toch een jasje uit zal worden gedaan bij bepaalde bedrijven wat betreft de koers. U weet wel, de koers-winst verhouding moet niet uit de pas gaan lopen. We moeten daarop wachten, daarom kan het wel eens een spannende periode worden wat dat betreft.

Al de rest blijft op hoop draaien, de onderhandelingen tussen de VS en China en hetgeen de FED zal doen later deze maand met de rente, de markten lopen er al ver op vooruit. Wat dat betreft moet er ook bij deze zaken niet al teveel anders worden dan waar men op hoopt, ik las al dat de markt al hoopt dat de FED meteen 0,5% van de rente af zal doen maar dat zou nogal als een verrassing overkomen. We gaan het zien, we zijn er nog lang niet klaar mee voorlopig ...

Wat betreft de technische conditie van de markt zitten we nu ook op een punt waar er een zware weerstand wacht, vooral op Wall Street zien we dat duidelijk want de hoogste standen ooit worden aangevallen. De S&P 500 geraakt er al door maar de Dow Jones en de Nasdaq moeten nog wat aan kracht zien te winnen om door te breken. Er wacht dus een zware weerstand aan de bovenkant en die hou ik goed in de gaten, dat de S&P 500 er doorbreekt neem ik waar maar echt overtuigend is het allemaal nog niet. Trouwens is het ook zo dat de 3000 punten aan de bovenkant opnieuw voor een ijkpunt kan zorgen, het zal denk ik niet makkelijk worden om ook deze mijlpaal te doorbreken. Technisch dus nog een uitdaging wat betreft Wall Street, daarom bekijk ik het even vanaf de zijlijn momenteel maar waar het kan zal ik wat posities opzetten. Dat kan zowel long of short worden ...

Europa doet het ook goed momenteel, de AEX hikt tegen de 570 punten aan, er wacht nu weerstand rond de 572 en rond de 575-576 punten (top 2018). We kunnen ook hier niet zoveel mee, de speling van 5-6 punten opwaarts is er maar de downrisk is groter mocht het niet lukken om door te breken, dan zie ik de 562-563 als steun, later de 558 en de 555 punten. Bij de DAX vrijwel hetzelfde al lijkt het erop dat de DAX bezig is om uit te breken na het slot boven de 12.400-12.425 punten. Uiteraard wordt dat nu de eerste steun, later de 12.250 en de 12.150 punten. Weerstand nu de 12.550, de 12.650 en de 12.750 in stapjes tot zelfs de 12.850 punten.

Signalen en posities:
Waar het kan zal ik wat doen via de signalen die ik naar de leden verstuur, ik doe dat rustig, probeer te wachten op een moment waarbij ik denk dat er zich kansen voordoen. We staan daar nu dicht bij, u kunt meedoen uiteraard door lid te worden ...

Trading en resultaat:
Het eerste half jaar werd maandag definitief afgerond en het ziet er nog altijd prima uit want in deze moeilijke markt weten we nu al de 9e maand op rij positief af te sluiten. Het abonnement Index Trading (werken met €2000) gaat wat resultaat betreft op kop dit jaar met een plus van 226% na 6 maanden, Systeem Trading (werken met €1500) volgt met 217% wat ook sterk is. De andere abonnementen waar we met meer inleg werken en meer reserve kunnen aanhouden volgen met een plus van ruim 130%. We behalen in ieder geval tot nu toe een zeer sterk half jaar en bereiken nu zelfs al bijna het totale resultaat van vorig jaar 2018. Ik zal op dezelfde manier verder gaan en er alles aan doen om ook de 2e helft van dit jaar een mooi resultaat te behalen, als u zich inschrijft kunt u meteen meedoen met de posities van de maand JULI, er komen hoe dan ook weer mooie kansen want de markt blijft uitdagend en voor mij redelijk goed in te schatten.

Het lijkt allemaal nogal rooskleurig maar u mag die vraag gerust stellen op onze site op ons FORUM waar de leden dat netjes zullen bevestigen. De trackrecord is gewoon goed en vooral ook bijzonder omdat ik een strategie volg die succesvol uitpakt. Daarbij coach ik de leden zo goed als mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder controle en dat zorgt voor resultaat. Zelf wordt ik er uiteraard ook rustiger door omdat ik de markt met onruststoker Trump beter en beter onder controle krijg. Op zich is Trump voor mij redelijk voorspelbaar geworden, ik herken steeds meer bepaalde patronen in zijn gedrag en weet ongeveer hoe hij alles aan het regelen (managen) is. Om ook gebruik te maken van de coaching die ik voorzie richting de leden, om de signalen die ik uitstuur te ontvangen (met alle details) en om toegang te krijgen op ons besloten FORUM bij een abonnement, schrijf u snel in als lid. Dan staat u maandag al op de verzendlijst.

De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »