Beursdagboek Trader Guy 4 juli 2019, 09:06

...

All Time Highs op Wall Street, AEX op jaartop

4 juli 2019, 09:06 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Opvallend is dat er tijdens de halve sessie op Wall Street een nieuw hoogste slot ooit werd neergezet bij zowel de Dow Jones, de S&P 500 en de Nasdaq. Uiteraard verwacht ik rond deze toppen en meteen ook nieuwe psychologische grenzen de nodige weerstand, het zou me verwonderen dat de indices zonder een natuurlijke terugval (winstnemingen) verder uitbreken. Alles is mogelijk maar toch opletten voor overmoed, de koersen lopen mijn inziens te ver door op feiten die er nog niet zijn zoals de deal tussen de VS en China en de renteverlaging door de FED ...Marktanalyse:
Een sterke sessie zo voor de vrije dag in de VS want vandaag blijft New York dicht in verband met Independence Day, de sessie was ook korter gisteren want de markt sloot de deuren al om 19:00 onze tijd. Wel werden er bij de 3 belangrijke indices nieuwe records neergezet ofwel de hoogste slotstanden ooit werden neergezet bij zowel de Dow Jones, de S&P 500 en de Nasdaq. Wat gisteren als positief werd ontvangen is dat de FED en de ECB met nieuwe namen kwamen over de opvolging van Powell en Draghi. Trump gaat voor 2 namen die voorstander zijn van lagere rentes (Judy Shelton en Christopher Waller) terwijl de ECB denkt aan Lagarde die op dezelfde lijn zit als Draghi wat betreft het beleid over de rente en QE. Aan de andere kant vielen alle economische cijfers weer fors tegen, zowel het aantal nieuwe banen als het ISM cijfer.

Toch nieuwe records en dicht bij een nieuwe mijlpaal want de Dow Jones staat op een zucht van de 27.000 punten, de S&P 500 net onder de 3000 punten en de Nasdaq weer een eindje boven de 8000 punten. Toch opletten nu, het lijkt erop dat Wall Street wel heel hoog inzet op de hoop dat men alles zal krijgen waar men op hoopt. Zoals ik het nu inschat zet men in op een snelle "DEAL" tussen de VS en China en aan de andere kant denken beleggers dat er meteen 0,5% van de rente zal afgaan later deze maand. Ik moet nog zien of dat allemaal zo zal uitkomen, ik vrees van niet maar wie ben ik? Denk er ook aan dat de bedrijfscijfers wel heel goed zullen moeten zijn om deze waarderingen waar te maken, ook weer zoiets wat nogal belangrijk is maar waar men vanuit gaat dat het allemaal wel zal meevallen.

Europa:
Europa doet het ook goed momenteel, de AEX hikt tegen de 572-573 weerstand aan en zet een nieuwe jaartop net 2 punten onder de top van vorig jaar, er wacht nu dus weerstand rond de 575-576 punten (top 2018). We kunnen ook hier niet zoveel mee, de speling van nog 2-3 punten opwaarts is er maar de downrisk is groter mocht het niet lukken om echt met volle kracht door te breken, dan zie ik de 570 als eerste steun, later de 562-563, de 558 als steun. Bij de DAX vrijwel hetzelfde, de DAX breekt door de 12.400-12.425 punten en bereikt snel de volgende belangrijke weerstand rond de 12.650, de vraag is nu of de DAX door kan trekken richting eerst de 12.750 en later tot de zware weerstand die we rond de 12.850 punten zien uitkomen. Uiteraard wordt de 12.400-12.425 punten nu de eerste steun, later de 12.250 en de 12.150 punten.

Signalen en posities:
Er werd gisteren al een signaal naar de leden verzonden waar er enkele kleine posities werden opgenomen, we blijven rustig en proberen het juiste momentum te pakken waar we iets kunnen doen. Gisteren werden er een paar belangrijke toppen aangetikt waar we in ieder geval op kunnen handelen. Uiteraard kunt ook u meedoen door lid te worden ...

Trading en resultaat:
Het eerste half jaar werd maandag definitief afgerond en het ziet er nog altijd prima uit want in deze moeilijke markt weten we nu al de 9e maand op rij positief af te sluiten. Het abonnement Index Trading (werken met €2000) gaat wat resultaat betreft op kop dit jaar met een plus van 226% na 6 maanden, Systeem Trading (werken met €1500) volgt met 217% wat ook sterk is. De andere abonnementen waar we met meer inleg werken en meer reserve kunnen aanhouden volgen met een plus van ruim 130%. We behalen in ieder geval tot nu toe een zeer sterk half jaar en bereiken nu zelfs al bijna het totale resultaat van vorig jaar 2018. Ik zal op dezelfde manier verder gaan en er alles aan doen om ook de 2e helft van dit jaar een mooi resultaat te behalen, als u zich inschrijft kunt u meteen meedoen met de posities van de maand JULI, er komen hoe dan ook weer mooie kansen want de markt blijft uitdagend en voor mij redelijk goed in te schatten.

Het lijkt allemaal nogal rooskleurig maar u mag die vraag gerust stellen op onze site op ons FORUM waar de leden dat netjes zullen bevestigen. De trackrecord is gewoon goed en vooral ook bijzonder omdat ik een strategie volg die succesvol uitpakt. Daarbij coach ik de leden zo goed als mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder controle en dat zorgt voor resultaat. Om ook gebruik te maken van de coaching die ik voorzie richting de leden, om de signalen die ik uitstuur te ontvangen (met alle details) en om toegang te krijgen op ons besloten FORUM bij een abonnement, schrijf u snel in als lid. Dan staat u maandag al op de verzendlijst.

De komende 6 maanden is er nog ruim voldoende de tijd om de resultaten verder te doen oplopen. Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de lopende posities mee kunt.

Resultaat 2019AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »