Beursdagboek Trader Guy 12 juli 2019, 14:42

...

Door een mooie strategie en rust gaat resultaat verder omhoog

12 juli 2019, 14:42 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 9 / 12 | (4)

Zo net voor het week­end heb ik winst genomen op de LONG posi­ties en meteen aangegeven dat we na een ronde win­st­ne­min­gen opnieuw kun­nen instap­pen met nieuwe en mogelijk andere posi­ties. Zo bleef Europa wat achter deze week ter­wi­jl we gro­ten­deels in de Amerikaanse indices long posi­ties had­den lopen (Dow Jones en Nas­daq). Wall Street liep mooi verder door deze week ter­wi­jl Europa juist achterbleef, we kun­nen vol­gende week mogelijk al prof­iteren van deze diver­gen­tie, dat zal ik naar de leden op tijd communiceren.Dat de han­del dit jaar zo goed ver­loopt komt vooral door herken­ning, het goed lezen van de mark­t­si­t­u­atie en uit­er­aard door de rust bewaar het­geen mogelijk wel het meest belan­grijke aspect is bij het han­de­len op de beurs. Ook is het zo dat de markt redelijk goed te lezen is met Trump aan het roer. Daarom denk ik dat we nog veel meer goeie zak­en kun­nen doen dit jaar, we lopen al voor op de beste prog­noses die ik voor ogen had en ik verwacht dat het nog beter moet kun­nen. Voor de leden is de rust enorm belan­grijk, de coach­ing daar­bij zorgt voor vertrouwen in het­geen ik doe. Ervaar het zelf door lid te wor­den, schri­jf u van­daag nog in zodat u maandag of dins­dag mee kunt doen met mogelijk een nog betere posi­tie omhoog gericht. Let wel, dat is de inschat­ting, als de markt wat anders aangeeft kan het net zo zijn dat ik voor short moet kiezen. Voor­lop­ig ben ik nog wel Bull­ish” omtrend de sit­u­atie, er komen ook bedri­jf­s­ci­jfers vanaf vol­gende week …

Nu tot 1 SEP­TEM­BER voor €39 … Schri­jf u in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Dan staat u meteen op de verzendli­jst … Zie hieron­der de tabellen met de resultaten …

Resul­taat juli 2019:


Resul­taat totaal 2019:


Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart...

Dow breekt uit, DAX geraakt niet mee omhoog

12 juli 2019, 08:59 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Wall Street blijft sterk liggen met de Dow Jones nu boven de 27.000 en de S&P 500 die voor het eerst op 3000 (2999,91) punten wist af te sluiten. De Nasdaq moest een paar puntjes inleveren gisteren, ook de DAX kende wederom een moeilijke sessie en blijft achter op de rest. Onze AEX index kon dan wel weer iets omhoog, wel staat de index nog onder de belangrijke 570 punten.


Marktanalyse:
De markt laat dan wel wat divergentie zien maar aan de andere kant is er Technisch nog niet veel aan de hand, alles blijft aan de bovenkant hangen met op Wall Street toch 2 belangrijke indices die de doorsteek omhoog al maken. De Nasdaq doet dat op zich ook wel maar gisteren bleef de Nasdaq wat hangen, wel staat de Nasdaq nog steeds rond de hoogste stand ooit. De meest opvallende index gisteren was de Dow Jones die door de 27.000 punten breekt, de S&P 500 sluit af op 3000 punten (2999,91) wat meteen ook een record is. Technisch dus sterk, we kunnen dat niet ontkennen, nieuwe toppen en vooral nieuwe All Time Highs die er staan en dat blijft gewoon Bullish. De vraag is nu of dat zal doorzetten waartoe de kans vrij groot is, vanmorgen zien we dat de futures opnieuw hoger staan, de indicatie voor Wall Street voor vanmiddag blijft dus positief.

Een ander verhaal zien we hier in Europa waar vooral de DAX niet mee wil, de index duikt zelfs weer onder de 12.400-12.425 punten waar we de steun zien uitkomen. Het moet daar snel verbeteren anders kan het wel eens gaan lijken op begin dit jaar waar we de DAX toen ook de andere kant op hebben zien gaan. Nadien haalt de index wel weer in maar het blijft dit jaar toch grotendeels kwakkelen met de DAX waar we nog ongeveer 1000 punten onder de top staan. De AEX blijft ook wat achter op de rest maar we zien daar wel nog een opening richting de topzone, de AEX wist gisteren ook positief af te sluiten terwijl de rest in Europa met verlies de sessie afsluiten. Er kunnen nu 2 dingen gebeuren wat betreft Europa, of we draaien ook naar omhoog en krijgen een kleine inhaalrace of Wall Street zet een top neer en komt ook met winstnemingen, dan kan Europa wel eens in de problemen komen Technisch bekeken. Zelf zal ik in de loop van vandaag eens kijken wat ik ga doen voor de leden, we zitten long en staan op een mooie winst. We blijven rustig handelen en waar het kan neem ik posities op, net zoals we nu hebben gedaan en dus mogelijk weer winst kunnen nemen ...

Hieronder laat ik nog steeds de zaken die er momenteel spelen staan, vanaf begin volgende week krijgen we al heel wat kwartaalcijfers binnen, vooral de grote banken trappen het seizoen af ...

Waar moeten we op letten de komende periode?
Het blijft dus opletten, het lijkt erop dat Wall Street wel heel hoog inzet op de hoop dat men alles zal krijgen waar erop wordt gehoopt. Zoals ik het nu inschat zet men in op een snelle "DEAL" tussen de VS en China en aan de andere kant denken beleggers dat er meteen 0,5% van de rente zal afgaan later deze maand. Toch even een opsomming van hetgeen er nu speelt en zal blijven meespelen de komende weken en wie weet zelfs maanden ...

1- Renteverlaging: Komt die er nog snel na de recente cijfers over de werkgelegenheid? En de vraag blijft dan vooral met hoeveel zal de FED de rente verlagen? 0,25 of 0,50%?
2- China-VS: Men gaan weer overleggen, hoe lang zal het deze keer duren? Beleggers blijven hopen op een positieve uitkomst maar zal dat ook zo zijn?
3- Kwartaalcijfers: Vanaf 15-16 juli zal dat goed op gang komen met als eerste de grote banken (JP Morgan, Citigroup en Goldman Sachs)
4- Economische data: Daar zit nogal wat verschil in, de ene keer goed maar andere cijfers valt dan weer zwaar tegen. De economie staat voor een grote uitdaging.
5- Technische conditie: We zien een Triple TOP op Wall Street, normaal gezien is dat "Bearish" op de korte en mid-lange termijn. Een uitbraak kan voor nieuwe records zorgen, we kunnen dat niet negeren.
6- Verkiezingen 2020: Trump is al volop bezig met de campagne voor november 2020, uiteraard zal hij er dan ook alles aan doen om beleggers tevreden te houden. Zijn Twitter feed staat dan ook vol met positieve quotes. Toch een belangrijk feit waar we zeker ook op moeten letten de komende periode.

Trading en resultaat:
Momenteel lopen er wat LONG posities die al op een mooie winst staan, het is nu afwachten waar er kan worden gesloten want Wall Street lijkt dan toch boven de "Triple Top" te geraken. Er komen daarna weer mooie kansen want de markt zal volatiel blijven voorlopig. Volg de signalen die ik verstuur, we draaien prima met de handel en ik wil de strategie die ik uitzet doorzetten.

Daarbij coach ik de leden zo goed als mogelijk, de leden houden zo de onrust bij zichzelf onder controle en dat zorgt voor resultaat. Om ook gebruik te maken van de coaching die ik voorzie richting de leden, de signalen die ik uitstuur te ontvangen (met alle details) en om toegang te krijgen bij onze Tradershop inlogpagina + op ons besloten FORUM dat bij een abonnement hoort? schrijf u snel in als lid. Dan staat u voor maandag al op de verzendlijst.

Er loopt zoals u hieronder ziet een aanbieding tot 1 SEPTEMBER voor €39 ... U ziet ook via de tabel het resultaat van 2019 (dit jaar) en de maand JUNI (deze maand). Alles bij ons is transparant en in te zien via de abonnementen pagina, ook elke transactie kunt u inzien.

Aanbieding abonnementen:
U kunt nu meteen meedoen via de nieuwe aanbieding om onze manier van werken te ervaren, de proefperiode loopt dan tot 1 SEPTEMBER voor €39 !!
Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/trade... Schrijf u snel in zodat u nog met de nieuwe posities mee kunt doen.

Resultaat 2019:AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »