Beursdagboek Trader Guy 20 maart 2020, 07:58

...

Wall Street rustig, Europa hoger deze keer, wel opletten nu

20 maart 2020, 07:58 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)

Het lijkt erop dat er wat hoop komt via de markten, we zitten natuurlijk nog allemaal in een soort vacuüm momenteel maar er is al veel leed voorbij gekomen ook en de markten hebben al veel ingeprijsd wat betreft de daling. Uiteraard worden dit soort bodems niet in 1 dag neergezet, daar zal tijd over heen moeten gaan. We gaan nog slechte dagen krijgen maar volgens mij was gisteren een van de weinige sessies dat we geen 1000 punten beweging zagen op de Dow Jones.



De DAX deed het dan weer goed, eerst wel nog even naar de 399-400 maar via een sterke rally tot zelfs de 425 punten intraday, de AEX sloot uiteindelijk 19 punten hoger (4,6%). Een lagere euro, de olieprijzen die wat herstel lieten zien en uiteraard een opgaande beweging in de bearmarkt deden de rest.

Let erop dat we er nog niet zijn, wat ik wel heb gezien dat het er wat minder heftig aan toe ging op alle beurzen. Het kan zijn dat er een soort pauze tussenzit voor dat het geweld weer kan gaan beginnen, het meest belangrijke nu is om rustig te blijven, niet te snel wat willen doen en verder afwachten tot we een kans zien bij Trading. Dat komt allemaal wel weer ...

De futures staan vanmorgen hoger, de Dow 300 punten, de S&P 500 rond de 40 punten en de Nasdaq staat 2% in de plus ... Veel kan ik er niet over zeggen, ik moet het allemaal nog zien en het weekend staat voor de deur ...

Blijf telkens op de hoogte via mijn LIVEBLOG op de site, die kunt u bezoeken via de link https://www.usmarkets.nl/liveblog

Wat betreft Trading blijf ik dus rustig, de kansen komen wel weer ... Meedoen kan nu tot 1 JUNI voor €39 ... Voor de opbouw van de aandelen portefeuille waar we er al 3 binnen hebben kunt u meedoen voor €30 tot 1 JUNI, daarna €30 per maand.

Inschrijven? Ga naar onze Tradershop ...https://www.usmarkets.nl/tradershop

Grafiek AEX index:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »

2 comments

20 maart 2020, 13:26

Goed dat je ons er nog even herinnert aan de Expiratie EVDW. Afgelopen dagen wel voorbij zien komen, maar was mij weer ontschoten.

(0)
20 maart 2020, 09:05

Expiratie, dat is alles......

(0)
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.