Beursdagboek Trader Guy 22 januari 2021, 08:55

...

Vandaag wat correctie? Indices boven in de bekende WIG

22 januari 2021, 08:55 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Een dag met niet veel om over na te praten, we zien dat de indices een verdeeld beeld lieten zien donderdag al werd er wel met wat winst afgesloten en dan vooral met lokale verschillen. Zo won de AEX 4,6% terwijl de DAX 15 punten moest inleveren. In Frankrijk was er ook verlies, de CAC sloot 38 punten lager.Op Wall Street was er een kleine winst van 1 punt voor de S&P 500 terwijl de Nasdaq er met 73 punten op vooruit ging. De Dow Jones liet een klein verliesje zien, de index sloot 12 punten lager. Vanmorgen zien we dat de futures op Wall Street lager staan, de Dow future verliest 140 punten terwijl de S&P future 15 punten lager staat. De Nasdaq 100 future zien we 45 punten lager vanmorgen.

ASML was binnen de AEX wederom de uitblinker, na de sterke kwartaalcijfers van woensdag kwamen er veel analisten met een verhoging van hun advies over ASML, het aandeel liep met bijna 4% op donderdag.

De kwartaalcijfers van IBM donderdag nabeurs vielen tegen terwijl die van Intel juist meevielen. Wel verloren beide aandelen nabeurs. Vandaag maar even kijken hoe Wall Street het zal doen vanmiddag, via de futures staan de indices daar vanmorgen lager.

Na de stijging van de afgelopen dagen zien we dat alle indices weer boven in de bekende WIG uitkomen waardoor we ook nu nog geen duidelijke uitbraak zien tot nu toe. Dat is zo bij de AEX, de DAX, de Dow Jones, de S&P 500 en de Nasdaq.

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ...https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.215 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 55,5 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1859 dollar staat. De Bitcoin herpakt zich na enkele dolle dagen, nu moet je 31.000 dollar neertellen voor 1 Bitcoin ...


Strategische posities:
Zodra u lid wordt ontvangt u de signalen en kunt u meteen de lopende posities inzien via onze Tradershop op de website. Ik probeer in ieder geval zo goed als dat kan om met de markt mee te gaan, wel is het zo dat de markt volatiel blijft voorlopig en die kan zelfs nog wat gaan toenemen. Wat ik moet doen is in ieder geval blijven schakelen tussen long en short.

Maak nu gebruik van de proef aanbieding:
Mis in ieder geval de start van 2021 niet want er komen hoe dan ook hele mooie kansen ... Via deze aanbieding ... €39 tot 1 APRIL 2021 ... Polleke €49 tot 1 APRIL 2021 !!!

Systeem Trading (€39 tot 1 APRIL)

Index Trading (€39 tot 1 APRIL)

Guy Trading (€39 tot 1 APRIL)

Polleke Trading (€49 tot 1 APRIL)

Aandelen portefeuille (€30 tot 1 APRIL)

COMBI TRADING (€79 tot 1 APRIL)

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.