Beursdagboek Trader Guy 6 april 2021, 08:42

...

Records op Wall Street, Europa doet weer mee vandaag

6 april 2021, 08:42 | Trader Guy | leestijd: 8 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Na een lang weekend kunnen we weer op volle toeren naar de markten kijken, het lange Paasweekend is hier in Europa normaal gezien het langste weekend van het jaar waar de beurzen dicht blijven. Wall Street was wel open gisteren en we zien daar een knalstart van de nieuwe week. Daar waar we al op recordhoogte stonden kwam er nog wat bij op Paasmaandag.De Dow won 1,2% en zet een nieuw record neer, ook de SP 500 (+1,5%) en de Dow Transport index (+1%) zetten ook nieuwe records neer. De tech aandelen deden het ook heel goed, de Nasdaq won 1,7%, de Nasdaq 100 ging er met 2% op vooruit net als de SOX index die een nieuw record neerzet na de 2% winst. Een sterke start van de nieuwe week op Wall Street in ieder geval.

Indicatie markt vandaag:
De AEX en de DAX gaan wat hoger aan de week beginnen zo te zien via de futures, de AEX kan met een plus van ongeveer 7 punten oplopen tot rond de 715 punten, ook de DAX wint 100 punten voorbeurs en bereikt de 15.300 punten via de DAX future. De futures op Wall Street doen nog niet veel, die blijven ongeveer hangen rond de slotstanden van gisteren. Zowel de AEX, de DAX, de Dow Jones, de S&P 500, de Dow Transport en de SOX index zullen ook vandaag proberen de records aan te scherpen, of het gaat lukken zien we later op de dag wel want de markten kunnen snel een echte top die langer blijft staan neerzetten nu. De vraag is nu hoe de markten gaan sluiten vandaag.

Resultaat dit jaar 2021 verloopt naar wens:
De maand maart werd in ieder geval positief afgerond en met december erbij komen we nu uit op 4 maanden na elkaar dat er winst werd behaald via de signalen die we naar de leden versturen. Deze manier van werken wil ik hoe dan ook proberen aan te houden, de markt krijg ik in ieder geval steeds beter onder controle en ik probeer met kleine posities zo als goed mogelijk te werken voor de leden, we doen dat in beide richtingen als dat kan. Voor deze maand zie ik in ieder geval weer genoeg mogelijkheden om op te handelen. We starten de maand april vanaf vandaag en ik heb wel een bepaalde visie waar we iets moois mee kunnen doen !!

Onderaan deze update ziet u nog een overzicht met hoe de maand maart werd afgerond en hoe we er dit jaar voor staan wat betreft het resultaat via de signalen die we naar onze leden versturen. Verder ziet u nog de speciale PAAS weekend aanbieding om mee te doen met onze signalen tot 1 JUNI. Via de site en dan de Tradershop kunt u als lid de lopende posities met alle details altijd inzien via https://www.usmarkets.nl/tradershop

Technische conditie Wall Street:
Wat betreft Wall Street zien we dat de Dow Jones en de S&P 500 nog altijd records blijven neerzetten wat wil zeggen dat het er technisch nog altijd goed en. sterk uitziet tot er een. definitieve top staat. Pas als de indices daarna 2 tot 3% inleveren moeten we ons zorgen beginnen te maken voor het vervolg op de korte termijn. De Dow Jones en de S&P 500 blijven in ieder geval ook nog ruim boven hun 20-MA en 50-MA (MA = daags gemiddelde) en staan nu al een hele lange periode boven hun 200-MA.

De technologie indices (de Nasdaq, de Nasdaq 100 en de SOX index) herpakken zich nu ook heel sterk, de SOX zet al een nieuw record neer terwijl de Nasdaq en de Nasdaq 100 door hun eerste hindernissen breken en onderweg zijn naar hun top ofwel hoogste stand ooit. Het zijn nu vooral die TOP-8 aandelen waar ik het altijd over heb die een sterke reeks neerzetten en de tech indices vooruit helpen. Na een paar sterke dagen staan de Nasdaq en de Nasdaq 100 weer ver boven hun 20- en 50-MA, nu maar eens zien of ze die stijging door kunnen zetten de komende sessies en hun top kunnen halen ...

Technische conditie AEX en DAX:

AEX index:
We zien zowel op de korte als op de langere termijn een uitbraak sinds vorige week bij de AEX index, het wachten tussen de pakweg 675 en 687 punten duurde blijkbaar al lang genoeg want de index bleef daar geruime tijd hangen. De top van midden februari rond de 688-690 punten doemde daar steeds op als zware hindernis. Vorige week zijn we er eindelijk boven geraakt en deze uitbraak was meteen behoorlijk krachtig. Je kon er ook al op wachten omdat dan de weg naar de top van 2000 open lag, de index brak ook door deze oude top en bereikt nu al de zone 710-715 punten.

Bij een verder positief verloop verwacht ik de index nu richting de 725 punten maar dat kan zeker ook via een terugtest van de 702-703 punten. Onder die oude top ofwel onder de 700 punten ziet het er slecht uit maar dat volgen we de komende dagen wel. Let op de 718, de 725 en de 735 als weerstand. Steun nu de 703, de 690 en de 675 punten.

DAX index:
De DAX doet het ook nog altijd goed en blijft op slotbasis nieuwe records neerzetten, de uptrend bij de DAX blijft duidelijk, het doel rond die 15.000 punten werd behaald. De volgende richtpunten zijn nu eerst de 15.300 en de 15.450 punten mocht de index verder oplopen. Aan de andere kant zijn vrijwel alle indices, dus ook de DAX, rijp voor een grotere correctie. Steun nu rond het 20-MA dat nu rond de 14.625 punten uitkomt, later de 14.450 punten (recente bodems) en de 14.225 punten waar we het 50-MA nu zien uitkomen als steun.

Er is zoals u merkt meer dan genoeg ruimte omlaag voor wat betreft de DAX voor dat de index in de problemen komt. Even een terugval lijkt me nu logisch, daarna kan er mogelijk nog een nieuwe stijging op gang komen met weer nieuwe records.


Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.181 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 62,7 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1738 dollar staat.

Resultaat dit jaar 2021 verloopt naar wens:
Onderaan deze update ziet u nog een overzicht wat betreft Trading met een mooie aanbieding om mee te doen met onze signalen tot 1 JUNI voor €39. Via de site en dan de Tradershop kunt u de posities met details zien staan. https://www.usmarkets.nl/tradershop

De LIVEBLOG en Twitter:
Via de LIVEBLOG en tussendoor ook via mijn Twitter account laat ik gedurende de dag ook wat grafiekjes met korte uitleg voorbij komen over de markt. Op Twitter kunt u mij volgen via @USMarkets dan kunt u deze snelle informatie die ik deel uiteraard ook inzien .... https://twitter.com/USMarkets , ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Inter Market overzicht op slotbasis ...


Nu lid worden tot 1 JUNI voor €39?
Blijven schakelen tussen long en short blijft belangrijk de komende weken. Ook deze maand (maart) krijgen we genoeg kansen. Doe nu in ieder geval mee met de proef aanbieding voor nieuwe leden, die loopt tot 1 JUNI en dat met een mooie korting !! ... Nu €39 tot 1 JUNI 2021 ... voor Polleke €49 tot 1 JUNI 2021 !!! Om u in te schrijven ga naar onze Tradershop https://www.usmarkets.nl/tradershop

Schrijf u in voor Systeem Trading (€29 tot 1 JUNI)

Schrijf u in voor Index Trading (€29 tot 1 JUNI)

Schrijf u in voor Guy Trading (€29 tot 1 JUNI)

Schrijf u in voor Polleke Trading (€39 tot 1 JUNI)

Schrijf u in voor de Aandelen portefeuille (€30 tot 1 JUNI)

Schrijf u in voor COMBI TRADING (€50 tot 1 JUNI)

Hieronder de resultaten deze maand en dit jaar (2021) ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »