Beursdagboek US Markets Redactie 27 november 2016, 13:56

...

Agenda - 28 november t/m 2 december

27 november 2016, 13:56 | US Markets Redactie | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)


De maand novem­ber is weer bij­na om en we kruipen daarmee de laat­ste maand van het jaar in. Sin­terk­laas en Kerst staan weer voor de deur maar veel belan­grijk­er ook de langverwachte rentev­er­hoging in de V.S. en een poten­tiële OPEC-deal deze week.
We hebben weer een aan­tal grote pun­ten op de agen­da staan deze week. In Frankrijk stem­men van­daag de cen­trum-recht­sen voor hun pres­i­dentskan­di­daat. Met Sarkozy als afvaller gaat de stri­jd nu tussen Fran­cois Fil­lon en Alain Juppe. De win­naar zal het vol­gend jaar op moeten nemen tegen de pop­u­laire mevrouw Le Pen. Vanavond­laat wor­den de resul­tat­en verwacht.
High­lights:
- OPEC ver­gader­ing (wo)
- Amerikaanse arbei­d­sci­jfers (wo & vr)
- Inflatie EU — eerste schat­ting (wo)


Maandag
De eerste dag van de beur­sweek brengt ons geen enkele cijfers. Wel zal Mario Draghi om 15:00 nog spreken tij­dens de ECON com­mit­tee meet­ing. Hij zal daar prat­en over de finan­ciële toekomst van de EU en wat de Brex­it betekent voor de Euro­zone en haar munt.


Dins­dag
Duit­s­land en Span­je geven voor­hand op de EU al de eerste schat­ting van de con­sumenten­pri­jsin­dex in novem­ber. Die zijn waarschi­jn­lijk iets achteruit gegaan maar tonen nog wel groei.
Voor de V.S. komt een uur voor Wall Street de BNP van het derde kwartaal naar buiten. Ook dat is een eerste schat­ting en die zal naar verwacht­ing geste­gen zijn van 2,9% naar 3,0%.
Lat­er in de mid­dag komt er voor datzelfde land nog een con­sumenten­vertrouwen­ci­jfer om de hoek kijken. Vorige keer kwam dat uit op 98,6 en men denkt voor deze maand 101,1.


Woens­dag
Het mid­den van de week bevat het belan­grijk­ste moment van de week. De OPEC leden komen namelijk in Wenen bij elka­ar om een deal te sluiten over een pro­duc­tiev­er­min­der­ing. In aan­loop naar die ver­gader­ing was er al genoeg dra­ma waar­door veel beleg­gers pes­simistisch zijn over een poten­tiële deal.
Verder kri­j­gen we nog de Duitse werk­loosheid van novem­ber (6%) en detail­han­delverkopen uit okto­ber. Die laat­ste tonen waarschi­jn­lijk weer groei van een pro­cent na twee maan­den krimp.
Om elf uur komen de eerste schat­tin­gen van de inflatie in zow­el de Euro­zone als de hele EU. Voor de Euro­zone is dat op jaar­ba­sis waarschi­jn­lijk geste­gen van 0,5% naar 0,6%. Zon­der sterk fluctuerende pri­jzen zoals energie en lev­ens­mid­de­len zou dat uitkomen op wederom 0,8%. Om half twee zal Draghi nog­maals spreken en zal dan een toelicht­ing geven op de cijfers.
14:15 brengt ons het Amerikaanse ADP banen­rap­port voor deze maand. Daar voorzi­et men een sti­jging in het aan­tal banen van 147.000 naar 165.000.
Vlak daar­na komt de Canadese BNP voor het derde kwartaal en de weke­lijkse olievoor­raden uit de V.S.


Don­derdag
Op deze dag wordt het gewicht zwaar gelegd op cijfers uit de maakin­dus­trie over de hele wereld. De purchus­ing man­ag­er index­en (PMI) wor­den dan bek­endge­maakt. Chi­na pub­liceert die cijfers tij­dens onze nachtrust en daar is waarschi­jn­lijk sprake van een afgenomen groei. 51 pun­ten in novem­ber tegen 51,2 een maand eerder.
Voor de Euro­zone en Duit­s­land, als groot­ste Europese economie, wor­den geen veran­derin­gen in de groei verwacht. Die ston­den de vorige keer op respec­tievelijk 53,7 en 54,4 punten.
In het V.K. voorzi­et men een kleine sti­jging van 54,3 naar 54,5 en voor de V.S. een sti­jging van 51,9 naar 52,2.
Om 11 uur kri­j­gen we overi­gens nog de werk­looshei­d­ci­jfers in de Euro­zone die voor okto­ber naar alle waarschi­jn­lijkheid weer op 10% uitkomt.


Vri­jdag
De laat­ste dag van de week geeft ons een tweede Amerikaans banen­rap­port maar dan die vanu­it de over­heid (die van woens­dag is van admin­is­tratiebedri­jf ADP). Het gaat dan om de hoeveel­heid gecreëerde banen en werk­loosheid van novem­ber. Die laat­ste komt uit op 4,9% dus zo’n 15 miljoen werk­loze (legale) burgers.
Ook in Cana­da komen arbei­d­sci­jfers naar buiten waar de werk­loosheid vorige keer uitk­wam op 7%. Die zal naar verwacht­ing onveran­derd blijven.
Dat zijn weer de belan­grijk­ste cijfers van deze week want er zijn er nog zo veel meer waar­door je de bomen door het bos niet meer kunt zien. Fil­teren wat belan­grijk is dus!
Kort samengevat draait het deze week vooral om de olie en zal daar­na de Fed weer aan­dacht gaan kri­j­gen omdat we richt­ing de vol­gende ver­gader­ing gaan (laat­ste polls zeggen bij­na 100% kans op renteverhoging!).
Ik wens u nog een pret­tige zondag en veel suc­ces vol­gende week.


...

Systeem Trading: Ons money management zorgt voor beste resultaat

27 november 2016, 11:26 | US Markets Redactie | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)


De beurzen breken uit maar het is nog de vraag of men deze flow erin kan houden, hoe dan ook er komen richt­ing het einde van het jaar nog leuke momenten ofwel kansen aan wat betre­ft het han­de­len op de beurs via onze sys­te­men. Wall Street staat wel behoor­lijk hoog momenteel waar­door er mogelijk een cor­rec­tie op gang kan komen van 2 – 3%, we moeten ons daarop voor­berei­den en waar het kan wat posi­ties uitzetten op het komende ver­loop. Bij Sys­teem Trad­ing nemen we daar­voor de AEX index, bij andere abon­nementen kiezen we ook voor de Dow Jones, de S&P 500 en de DAX. Vorige week hebben we via onze sig­naal­dien­sten al wat long posi­ties kun­nen sluiten met winst, verder gaan we gewoon op dezelfde voet door met de han­del, 2016 is in ieder geval tot nog toe het beste jaar wat betre­ft de resul­tat­en dat we hebben behaald bekeken over de afgelopen jaren. Ook voor 2017 zijn we van plan het zo goed mogelijk te doen, voor de rest van dit jaar en de eerste maand van 2017 kunt u meek­ijken door via de aan­bied­ing nu lid te wor­den (tot 1 feb­ru­ari). De maand novem­ber ver­loopt vlak, amper wat ver­lies Sys­teem Trad­ing laat €40 ver­lies zien. Dat wel alles in een zeer moeil­ijke en vooral bij gril­lige mark­tom­standighe­den, hier red ons mon­ey man­age­ment ons van grote ver­liezen. We pub­liceren alles, de mooie win­sten die we hebben behaald maar ook de ver­liezen als die er zijn. Transparantie is ons sterk­ste punt, iedereen kan alles inzien meteen na dat we een posi­tie hebben gesloten.

Markt coach­ing:
Ik stu­ur trouwens niet alleen sig­nalen naar u als lid toe, ik ben ook UW coach en begeleid mijn leden con­stant per mail en via de afges­loten beurs­box die bij uw abon­nement hoort op de web­site. Een klankbord wat u nodig hebt als beleg­ger, dat is ervar­ing gecom­bi­neerd met mark­t­gevoel en ken­nis. Veel leden zijn zeer tevre­den over de manier waarop ik com­mu­niceer over de markt. Ook het onver­bid­delijke mon­ey man­age­ment dat ik toepas werpt zijn vrucht­en af, zo beperken we alti­jd het ver­lies als blijkt dat niet de juiste richt­ing werd gekozen.

Lid wor­den?
Om lid te wor­den van Sys­teem Trad­ing kunt u zich nu inschri­jven tot 1 FEB­RU­ARI vanaf €39. Wij zor­gen voor de beste instap­mo­menten en voeren daar­bij een strak mon­ey man­age­ment. Mee­doen kan bij Sys­teem Trad­ing met een klein bedrag (vanaf €1500), en het aan­tal trans­ac­ties per maand komt uit op gemid­deld 4 tot 5. Wie met meer mee wil doen kan de aan­tallen die we naar u verzen­den naar de leden gewoon evenredig ver­hogen. Wat ook belan­grijk is voor onze Bel­gis­che vol­gers is er bij de han­del op indices met Tur­bo’s of Boost­ers geen spec­u­lati­etaks ver­schuldigd is, dan kunt u ook volop mee­doen … Via de link hieron­der kunt u zich inschri­jven … Of u kiest een abon­nement via de trader­shop https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html of wan­neer u kiest voor Sys­teem Trad­ing gaat u naar https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​o​v​e​rview en meld u aan voor dit abon­nement, dan kri­jgt u meteen de sig­nalen en updates binnen.

Ook kunt u uit­er­aard alle resul­tat­en in detail bek­ijken, dat zijn de overzicht­en per maand, de trans­ac­ties en vooral de bevin­din­gen van onze leden. 

Wat zeggen onze leden? Zie ook vooral de reviews, beo­ordelin­gen in via de link hieron­der

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.​h​t​m​l​#​r​e​views

Met vrien­delijke groet,

US Mar­kets Trading


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.