Beursdagboek Trader Guy 12 mei 2016, 08:24

...

Breekt Wall Street net voor de toppen?

12 mei 2016, 08:24 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 5 / 12 | (0)



Een vreemde sit­u­atie op Wall Street, waarom eerst die ste­vige plussen dins­dag om die dan gis­teren hele­maal in te lev­eren? Als we wat dieper in de markt kijken dan merken we wel dat bijvoor­beeld de Rus­sel 2000 en de Dow Trans­port verder wegza­kken ter­wi­jl de BIG CAPS heel sterk bleven liggen. Diver­gen­ties dus, daarom was het ook moeil­ijk om de Dow en de S&P 500 hoog te houden gis­teren en is de kans vrij groot dat we verder gaan zakken op Wall Street. Met enige zek­er­heid kan ik dat niet zeggen natu­urlijk maar de sit­u­atie is er niet echt beter op aan het wor­den. We zetten Wall Street Inter­mar­ket goed op de kaart nu, het zal nodig zijn de komende weken !!

Europa wil niet doorzetten omhoog, dat merken we al enkele dagen nu en eigen­lijk ook al vorige week waar de indices even diep terug moesten. Om door te stoten naar de top­pen van eind april (20 april) zal er meer nodig zijn dan de oplopende oliepri­js. Lukt dat niet dan moeten we reken­ing houden met een verdere afbrokkel­ing, niet dat het met geweld gepaard gaat maar toch zou daar­door de AEX naar de zone 417 – 420 pun­ten kun­nen, de DAX naar de 9500 of zelfs naar de oude steun/​weerstand 9330 pun­ten. Dat alle­maal voor lat­er, ik wil die niveaus wel alvast aangeven. Met andere woor­den, het ziet er zek­er niet sterk uit alle­maal. De volatiliteit bli­jft wel op de beurzen en daar moeten we van zien te prof­iteren ook al is het moeil­ijk om er goed op in te spelen.

Waar het kan zullen we in posi­tie stap­pen, de leden weten al meer. U kunt wel inschri­jven om mee te doen via de aan­bied­ing, die loopt vanaf €39 tot 1 JULI. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
De AEX kende een vreemd ver­loop gis­teren, eerst toch fors lager maar daar­na richt­ing het slot en dan vooral door Shell dat mee met de olie her­stelde viel het ver­lies mee. Toch oplet­ten wat betre­ft de AEX nu, de 428 bli­jft het doel maar tussendoor nog wat ste­un rond de 431 – 432 pun­ten. Onder de 428 pun­ten kan de AEX naar de 425 – 426 en de 422 pun­ten terug. Nu weer­stand rond de 434 – 435 met lat­er de 438, daar­na komt de 441 en de 444 weer in beeld. Het 50- en 200-MA komen daar samen uit. Bij de DAX wat zwakker nu, onder de 10.000 pun­ten terecht gekomen met weer ruimte tot eerst de 9950 en de 9850 pun­ten. Lat­er de 9750 pun­ten als ste­un, de DAX kan wel ver­snellen hoe verder we onder de 10.000 pun­ten wegzakken.

Bij de Dow Jones nu ste­un rond de 17.500 met daaron­der de 17.250 pun­ten, onder die 17.250 pun­ten ziet het er wel slecht uit maar dat kan nog een tijd­je duren of er moet een ver­snelling in de dal­ing komen. Weer­stand bli­jft de 17.900 pun­ten nu, lat­er de 18.100 en de All Time High rond de 18.350 pun­ten. Bij de S&P 500 ste­un rond de 2050, dat bli­jft zo voor­lop­ig want die 2050 zien we al een hele tijd als hou­vast voor deze index. Onder die 2050 komt de 2025 weer in beeld, lat­er de 1990 pun­ten als ste­un. Weer­stand nu de 2090 – 2100 met daar­boven de 2135 pun­ten waar dus de hoog­ste koers ooit wacht voor de S&500.

We zoeken zoals alti­jd rustig naar kansen, zow­el in Europa (AEX en DAX) als op Wall Street (Dow en de S&P). De leden kri­j­gen op tijd bericht van onze plan­nen, inschri­jven kan via deze link …

Euro-dol­lar:
De euro loopt op, ofwel de dol­lar wordt wat goed­kop­er weer. De weer­stand bli­jft de 1,145 dol­lar welke we nu bij­na al aan­tikken, erboven komt de 1,16 en de 1,17 dol­lar snel weer in beeld. Na wat dagen rust bij de euro nu weer wat pow­er omhoog, of het weer tot een uit­braak komt moeten we nu afwacht­en. Ste­un nu de 1,125 dol­lar, tussendoor ook nog de 1,13 dol­lar als steun.

Brent olie:
De olie sterk, is bezig de 50 dol­lar op te zoeken maar of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Wel ver­rassend sterk gis­teren, een 2e dag met 4%+ op de bor­den. Voor­raden in de VS liepen terug, de reac­tie was wel over­dreven is mijn mening maar de olie zit nog in het oplopende trend­kanaal en dat stuwt het wat makke­lijk­er naar boven toe. Er was even gevaar begin deze week toen de ste­un onder druk kwam te staan, dat gevaar is voor­lop­ig geweken, nu afwacht­en of het een gelijke top wordt met opnieuw win­st­ne­min­gen of als de olie draait vanaf de top om verder door te zakken. We houden de olie verder goed in de gat­en, mede daar­door moeten we ook Shell bli­jven vol­gen wat dan belan­grijk is voor de AEX.

Via Guy Trad­ing han­de­len we op de olie, u kunt mee door lid te wor­den van deze ser­vice via deze link …

Advies­di­enst Sys­teem Trad­ing:
Veel hoeven we er niet over te zeggen, de cijfers spreken vanzelf en onze leden spreken voor ons via de beo­ordelin­gen ofwel revieuws voor deze advies­di­enst die u via deze link kunt inzien. Sinds de start in mei 2013 nu al een winst van €21.825 ofwel 1455%, we werken alti­jd met een max­i­male inleg per keer (posi­tie) van €1500.

Dit jaar staan we al op €7125 winst ofwel 475%. We begin­nen elke maand opnieuw vanaf 0 en met dus die €1500 inleg, ook deze maand zijn we zon­der posi­tie van start gegaan en hebben maandag een short aangekocht die gis­teren werd verkocht. De winst op een kleine posi­tie (400 stuks Boost­ers AEX) met een invester­ing van €880 kwam uit op €460. De eerste winst voor deze maand staat dus al op de teller, we zoeken nu naar nieuwe kansen die er aan zit­ten te komen. Zorg dat u zich inschri­jft en u staat meteen op onze verzendlijst.

Mee­doen nu via de nieuwe aan­bied­ing? Tot 1 JULI voor €39, ga naar de link hieron­der en schri­jf u van­daag nog in …Onder de link ziet u nog de tabellen met de resul­tat­en per maand en per jaar.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Sys­teem Trad­ing tabel per maand:

Sys­teem Trad­ing resul­taat per jaar. Dit jaar sterk bezig …

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:Brent olie:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.