Beursdagboek Trader Guy 13 mei 2016, 08:41

...

Indices knallen van laag naar hoog en terug

13 mei 2016, 08:41 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)



Een hele moeil­ijke dag gis­teren met uiter­sten aan bei­de kan­ten, Europa begon zwak en wist zich ste­vig te her­pakken. Lat­er op de dag werd ook de winst weer ingeleverd, en dan hele­maal zelfs zodat de AEX net boven de 430 pun­ten wist te sluiten. De DAX deed een zelfde beweg­ing intra­day, er kwa­men heel wat pun­ten voor­bij omdat beleg­gers het niet meer blijken te weten. Er speelt naast de economie die wat aan het verzwakken is ook de BEX­IT prob­lematiek, daar­naast merken we ook aan veel diver­gen­ties op Inter­mar­ket gebied. We moeten het dag na dag, week na week bek­ijken en vooral naar de markt luis­teren waar dat nodig is. Accepteren als je niet goed zit en daar je sto­ploss nemen en achter­af niet in paniek toch weer iets doen als blijkt dat je eruit bent geduwd.

Waar het kan zullen we in posi­tie stap­pen, de leden weten al meer. U kunt wel inschri­jven om mee te doen via de aan­bied­ing, die loopt vanaf €39 tot 1 JULI. Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​.html

Tech­nisch Blok:
Bij de AEX bli­jft de ste­un rond de 428 pun­ten wacht­en, daaron­der de 425 – 426 zone gevol­gd door de 420 – 421 pun­ten. Weer­stand nu eerst de 435 met daar­boven de 438 waar er gis­teren een top werd gemaakt. Net daar­boven zien we het 200- en het 50-MA, rond de 440 – 441 pun­ten. Veel zal ook afhangen van wat er op Wall Street gaande is, de indices kri­j­gen het best moeil­ijk aan de bovenkant. De S&P 500 kan nog steeds ste­un vin­den rond de 2050 pun­ten, daaron­der ste­un rond de 2025 pun­ten. Weer­stand nu de 2075 – 2080 en de 2100 pun­ten, lat­er de 2130 pun­ten waar we de hoog­ste koers ooit zien bij de S&500.

We zoeken zoals alti­jd rustig naar kansen, zow­el in Europa (AEX en DAX) als op Wall Street (Dow en de S&P). De leden kri­j­gen op tijd bericht van onze plan­nen, inschri­jven kan via deze link …

Euro-dol­lar:
De euro bli­jft nog steeds tussen de 1,125 en de 1,145 dol­lar hangen, ste­un en weer­stand. We zien weinig mogelijkhe­den om daar wat mee te doen, daarom wacht­en we beter af wat betre­ft de euro.

Brent olie:
De olie wist zich nog wat te ver­beteren gis­teren maar moest richt­ing het slot toch inlev­eren. Weer­stand nu rond de 48,549 dol­lar met daar­boven de 50 – 51 dol­lar. Ste­un rond de 46,5 en de 43,544 dol­lar. Al deze niveau’s zijn redelijk snel haal­baar, de olie bli­jft dus volop in beweg­ing. De uptrend bli­jft intact, de olie kan daar­tussen bewe­gen zolang de ste­un en weer­stand niet door­bro­ken wor­den. Han­de­len op de olie bli­jft kan­srijk maar is moeil­ijk. Toch proberen we het via Guy Trad­ing met waar nodig een sto­ploss als het niet de goeie kant opgaat.

Via Guy Trad­ing han­de­len we op de olie, u kunt mee door lid te wor­den van deze ser­vice via deze link …

Advies­di­enst Sys­teem Trad­ing:
Veel hoeven we er niet over te zeggen, de cijfers spreken vanzelf en onze leden spreken voor ons via de beo­ordelin­gen ofwel revieuws voor deze advies­di­enst die u via deze link kunt inzien. Sinds de start in mei 2013 nu al een winst van €21.825 ofwel 1455%, we werken alti­jd met een max­i­male inleg per keer (posi­tie) van €1500.

Dit jaar staan we al op €7125 winst ofwel 475%. We begin­nen elke maand opnieuw vanaf 0 en met dus die €1500 inleg, ook deze maand zijn we zon­der posi­tie van start gegaan en hebben maandag een short aangekocht die gis­teren werd verkocht. De winst op een kleine posi­tie (400 stuks Boost­ers AEX) met een invester­ing van €880 kwam uit op €460. De eerste winst voor deze maand staat dus al op de teller, we zoeken nu naar nieuwe kansen die er aan zit­ten te komen. Zorg dat u zich inschri­jft en u staat meteen op onze verzendlijst.

Mee­doen nu via de nieuwe aan­bied­ing? Tot 1 JULI voor €39, ga naar de link hieron­der en schri­jf u van­daag nog in …Onder de link ziet u nog de tabellen met de resul­tat­en per maand en per jaar.

https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​r​s​h​o​p​/​a​b​o​n​n​e​m​e​n​t​/​a​e​x​-​s​y​s​t​e​e​m​t​r​a​d​i​n​g​.html

Sys­teem Trad­ing tabel per maand:

Sys­teem Trad­ing resul­taat per jaar. Dit jaar sterk bezig …

AEX:DAX:S&P 500:Dow Jones:Brent olie:


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.