Beursdagboek Trader Guy 12 augustus 2019, 13:02

...

Proefabonnement US Markets nu tot 1 oktober voor 39 euro

12 augustus 2019, 13:02 | Trader Guy | leestijd: 1 minuut | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

U kunt US Mar­kets Trad­ing nu uit­proberen tot 1 okto­ber voor €39, dan kunt u het vol­gende van ons ontvangen.



  • Sig­nalen om te han­de­len per mail en SMS
  • Toe­gang tot ons duidelijke overzicht via de Tradershop
  • Elke mor­gen voor­beurs een update per mail
  • Coach­ing mail over de sit­u­atie van de markt en strategie
  • Toe­gang tot de besloten beurs­BOX (Forum) waar onze leden treft

U kunt op de site de overzicht­en inzien met alle trans­ac­ties, resul­tat­en en de beo­ordelin­gen (reviews) van onze leden. We bli­jven alti­jd zeer transparant wat betre­ft het­geen er wordt gedaan want alles is door iedereen in te zien zodra de posi­ties zijn gesloten

Wordt nu dus lid tot 1 OKTO­BER voor €39, dan staat u van­daag nog op onze leden­li­jst. We doen er alles aan om de beste sig­nalen naar de leden te verzenden

Inschri­jven kan via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​trade…

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart

US Mar­kets



...

Wall Street lijkt te wachten op actie van de FED en Trump

12 augustus 2019, 08:48 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Vrijdag weer een moeilijke sessie met vooral een daling hier in Europa waar zowel de AEX als de DAX behoorlijk wat moesten inleveren. Wall Street daarentegen verloor intraday ook redelijk wat maar kon zich richting het slot herstellen zodat de verliezen beperkt bleven. De Dow Jones verloor 0,35% terwijl de Nasdaq 1% terug moest. De start van de week moeten we afwachten, in Azië zien we amper veranderingen vanmorgen. De futures staan een fractie hoger op Wall Street voorbeurs ...



Marktanalyse:
Vanmorgen staan de futures wat hoger zowel hier in Europa als op Wall Street maar het loopt niet over, vooral door dat het wat stilvalt met uitlatingen rondom de VS en China kan de markt zich nu stabiliseren maar we staan wel nog op het punt om verder door te zakken na de daling tot ver onder de toppen van eind juli. Als we naar de vuurkracht wat betreft de berichtgeving die Trump kan uiten zien we dat zijn kracht aan het afnemen is, hij zit zoals we dat zeggen in de hoek waar er klappen vallen. De economische conditie in de VS neemt duidelijk af, de FED wil niet doen wat hij ervan verwacht en we zien ook dat de markt een beetje klaar begint te geraken met zijn capriolen die hij vrijwel dagelijks uithaalt via Twitter. Vrijdag Twitterde hij weer dat hij klaar is met de starre houding van de FED en dat hij voorlopig geen deal zal sluiten met China en dat de VS voorlopig geen zaken zal doen met het grote Chinese bedrijf Huawei, zo is alles weer hetzelfde als voor de G-20 top in Tokio.

De vraag waar veel beleggers nu mee zitten is of Trump nog in staat zal zijn om in 2020 de verkiezingen te winnen. Dit alles zal de markten blijven bepalen, de ene dag hoopvol en de andere dag onzekerheid. De volatiliteit blijft aanhouden uiteraard, de indices kunnen op dagbasis met 1-2% blijven bewegen. We zien dat terug bij de volatility index, de VIX.

Conditie markten:
Het blijft dus rommelen aan alle kanten, de ene dag puur op hoop maar de andere dag komen de te verwachten problemen weer in beeld zodat er snel grote verliezen op de borden komen te staan. Vorige week viel alles nog mee wat betreft Wall Street, hier in Europa maar ook in Azië waar we telkens weer de sessie afsluiten als Wall Street ook rond de laagste dagstand uitkomt gaat het niet zo gemakkelijk. Toch vrees ik dat de aandelen op Wall Street nog een behoorlijke tik zullen krijgen, ze blijven aan de hoge kant staan hetgeen voor een te hoge koers/winst verhouding zorgt op termijn. Als de economie verder zal afzwakken waar nu steeds meer analisten van topbanken vanuit gaan dat zijn de aandelen gewoon te duur na een jarenlange stijging. We kunnen het onmogelijk vergelijken met Europa waar de aandelen op dit moment via hun koers/winst verhouding al veel goedkoper lijken. Een waarschuwing dus voor wat betreft Wall Street maar de marktwerking moet daar nog over beslissen, op een gegeven moment zal hoop niet meer genoeg zijn.

De AEX zien we net boven de 540 punten uitkomen nu, weerstand zal de 548 blijven met daarboven de 552 en de 555 punten. Steun bij de AEX zien we nu rond de 538 en de 532 punten, vrijdag hebben we kunnen zien dat de AEX heel snel weer richting een verkoopsignaal kan switchen. Bij de DAX zien we nu rond de 11.850 de eerste belangrijke weerstand uitkomen, later de 12.000 en de 12.100 punten. Steun nu de 11.700 en de 11.650 punten, bij koersdruk kan de DAX vrij snel terug tot de volgende steun die ik rond de 11.500 punten verwacht.

Strategie komende dagen:
De markten blijven volatiel voorlopig en ik verwacht dat het zo zal blijven de komende dagen en mogelijk zelfs weken. Elke berichtgeving kan voor beweging zorgen, het is dus afwachten hoe het deze week zal verlopen op Wall Street want daar worden de lijnen nog steeds uitgezet. Het herstel vanaf de bodem die vorige week rond het 200-daags gemiddelde werd gezet blijft dus broos, als ik het goed bekijk zelfs zeer broos. We zoeken dus vooral naar short posities in deze fase en dat zeker na hetgeen we vorige week hebben gezien. De leden kunnen dus verwachten dat ik naar omlaag blijf kijken zolang ik van deze verwachting uitga. De posities die ik dan kies wil ik zo lang mogelijk aanhouden, we hebben geen andere keuze voorlopig.

Proefabonnement:
Als u lid wil worden via een proefabonnement kan dat nu tot 1 OKTOBER voor €39, schrijf u op tijd in want ik verwacht nog veel nieuwe kansen om op te handelen. Deze maand verloopt zeker nog niet zoals ik het zou willen maar vergeet ook niet dat we 10 positieve maanden op rij winst hebben kunnen behalen. De juiste flow zal naar mijn mening snel weer terugkomen, zorg dan dat u mee bent de komende periode ... Inschrijven kan via de Tradershop en de link daarvoor is https://www.usmarkets.nl/tradershop

AEX:


DAX:


Dow Jones:


Nasdaq:


S&P 500:


Brent olie:



Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.