Beursdagboek Trader Guy 18 augustus 2019, 10:29

...

Komende week: Volop kansen om te handelen en nieuwe aanbieding

18 augustus 2019, 10:29 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (3)

Vanaf van­daag kan ik voor nieuwe leden de nieuwe aan­bied­ing intro­duc­eren, voor €39 kunt u ken­nis mak­en met een van onze abon­nementen en dat tot 1 NOVEM­BER. Ruim 2 maan­den meek­ijken, dan ont­vangt u de sig­nalen per mail en SMS, kri­jgt u elke beurs­dag de ruime updates per mail en daar­naast nog de coach­ing mails tussendoor waar dat nodig is. Ook kri­jgt u de toe­gang tot een besloten FORUM dat bij het abon­nement hoort en kunt u de Trader­shop leden­pag­i­na bezoeken waar alle posi­ties live te vol­gen zijn.



We werken met bedra­gen die ver­ant­wo­ord zijn en voor ieder haal­baar omdat u de keuze kunt mak­en van Sys­teem Trad­ing (met €1500 inleg) tot COM­BI Trad­ing (met €8000 inleg). Alle details geven we keurig door via de SMS en mail zodat als u mee wilt doen de code die we meesturen kunt overne­men en via uw bank of bro­ker kunt zoeken naar de daar­bij behoorende waarde om aan te kopen. Alles is in feite sim­pel om te vol­gen, wat ik doe is bij de instap en bij de uit­stap een sig­naal ver­s­turen naar de leden.

Hieron­der ziet u het resul­taat dat we dit jaar al hebben behaald (2019), we hebben op dit moment niets open staan maar er zijn wel plan­nen om maandag of dins­dag weer wat posi­ties op te nemen. Als u zich aan­meld dan kunt u meteen mee met de nieuwe posi­ties. Dit jaar ver­loopt goed, deze maand helaas niet want we hebben wat tegen­vallers achter de rug. Het is wel zo dat deze maand de eerste keer sinds sep­tem­ber vorig jaar dat we ver­lies mak­en, de reeks van 10 maan­den met een plus mag ik denk ik ook ver­melden. Ver­lies­maan­den zullen er alti­jd tussen zit­ten maar ik doe er alles aan om die zo beperkt mogelijk te houden het­geen op de lange ter­mi­jn pri­ma lukt. Hoe dan ook, voor 2019 is er nog niks aan de hand, we zit­ten ruim op schema om het jaar goed af te ronden.

Mee­doen kan nu tot 1 NOVEM­BER voor €39 (nieuwe aan­bied­ing), dan staat u meteen op de lijst en kunt u mee met de vol­gende posi­ties. Om u in te schri­jven kunt u dat doen via de Trader­shop op onze web­site, de link daar­voor is https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop

Resul­taat 2019:

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.