Beursdagboek Trader Guy 3 juli 2020, 08:01

...

Wall Street dicht vandaag, gisteren winstnemingen richting slot

3 juli 2020, 08:01 | Trader Guy | leestijd: 2 minuten | moeilijkheid: 7 / 12 | (0)

Vandaag moeten we het zonder Wall Street doen hetgeen niet zo vaak voorkomt op vrijdag, meestal verschuiven ze een feestdag naar de maandag als die in het weekend valt. Morgen is het 4 juli, in de VS Independence Day, een lang weekend dus en de boeken kunnen dicht om 17:30 vandaag.Wall Street wist hoger te sluiten gisteren maar wel ver onder de dagtoppen want de Dow Jones bereikte even de 26.205 punten intraday maar sluit af op 25.827 punten wat zo'n 400 punten onder de hoogste stand ligt. De Nasdaq sluit amper hoger en ruim 100 punten onder de dagtop van gisteren. Hetzelfde zien we bij de S&P 500, ver onder de dagtop op slotbasis. Het kan een top worden maar dat zien we volgende week wel. In ieder geval vonden beleggers dat de rally te ver doorschoot na de cijfers over de werkgelegenheid in de VS. Die cijfers waren weer beter dan verwacht maar ze geven dan ook wel weer een vertekend beeld weer. Zo blijft ruim 11% van de Amerikanen werkloos momenteel en er zitten er nog een hele boel te wachten op hun ontslag omdat ze nog met een soort regeling zitten.

Vandaag lopen de futures wel mee in de VS, de indicatie is wat verdeeld want ik zie dat ze ongeveer vlak staan. Ook Europa laat een vlak verloop zien via de voorbeurs indicatie. Het is wachten op de opening, Europa kende gisteren in ieder geval een sterke sessie met bijna 3% winst voor de DAX, de AEX won 8 punten (+1,5%). De AEX bereikt zo weer de 570 punten, de DAX weet rond de 12.600 punten te sluiten.

Nogmaals, Europa zal het vandaag alleen moeten doen, de indices staan weer aan de bovenkant van de range en we zien niet zoveel redenen om hier verder op te lopen. De daling van Wall Street later op de avond moet ook hier nog worden verwerkt dus ik denk dat Europa na een vlakke opening kan inleveren.

We zitten met wat kleine posities, die kunt u nog opnemen uiteraard door lid te worden. Die staan op een klein verlies na gisteren maar dat kan snel draaien zodra de markt een stap omlaag maakt hetgeen ik verwacht. We blijven door de volatiliteit met kleine posities werken, wel op meerdere indices verspreid. Om mee te doen kunt u de aanbieding gebruikten die loopt tot 1 SEPTEMBER voor €39 ...

Meedoen met de signalen, de suggesties die ik naar de leden verstuur?

Ga naar https://www.usmarkets.nl/tradershop


Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »

1 comment

3 juli 2020, 15:53

ik krijg helemaal geen sms berichten op mijn telefoon 0611421644 hoe is dit mogelijk
woutervan [email protected]

(2)