Beursdagboek Trader Guy 20 oktober 2020, 08:47

...

Storing Euronext zet veel beleggers in de kou, Wall Street gevoelig lager

20 oktober 2020, 08:47 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

De indices in New York lieten maandag een slecht ver­loop zien na een redelijk wat hogere start. Het zijn de perike­len ron­dom de gesprekken over een nieuw ste­un­pakket die maar niet loskomen, Trump zegt dat hij en zijn par­tij er alles aan doen maar het lijkt erop dat hij zo de kiez­ers wil lat­en zien dat de Democ­ra­t­en dwars liggen en hoop om zo wat kiez­ers naar zich toe te trekken.



Alweer plaatst hij zichzelf op de eerste plaats en het deert hem niet dat de mensen niks kri­j­gen voor­lop­ig. Het wordt zo met de dag moeil­ijk­er om het voor de verkiezin­gen rond te kri­j­gen, de Democ­ra­t­en zeggen dat het maar niet lukt om de Repub­lieken met hun mee te kri­j­gen om de mensen vol­doende ste­un te geven in deze moeil­ijke tijden.

Hoe dan ook liet de Dow gis­teren 1,3% liggen, de SP 500 ver­loor de eerste sessie van de week 1.5% ter­wi­jl de Nas­daq 1,4%. Europa moest ook inlev­eren gis­teren, de AEX ver­loor 0,5% ter­wi­jl de DAX 0,4% lager de sessie afs­loot. Euronext kreeg met een zware stor­ing te mak­en zodat veel pro­ducten via Euronext niet ver­han­del­baar waren, de han­del lag op onder meer de beurs in Ams­ter­dam gro­ten­deels stil van­wege een grote storing.

De verwacht­ing van­daag is dat er iets her­s­tel komt op Wall Street, de Nas­daq zo’n 0,5% en de Dow Jones future laat 0,25% her­s­tel zien. Europa kan wat lager ope­nen, de AEX future zien we rond de 563 pun­ten, de DAX future rond de 12.785 pun­ten. Al had ik gis­teren graag een short posi­tie opgenomen blijkt dat te moeil­ijk te wor­den omdat niet iedereen mee zou kun­nen door de stor­ing, mogelijk kri­j­gen we een nieuwe kans van­daag. Wel jam­mer want we kre­gen een behoor­lijk draai op Wall Street. De posi­ties sluiten moest wel gis­teren omdat veel leden wel kon­den han­de­len via bijvoor­beeld het CATS plat­form maar niet alle bro­kers zijn daarop aanges­loten. Daarom heb ik het erbij gelat­en, het was al com­plex genoeg en ik kon daar natu­urlijk niks aan doen.

De euro loopt van­mor­gen weer wat op tot rond de 1,1775 dol­lar, een vat Brent zien we nu rond de 42.6 dol­lar uitkomen. De pri­js van het goud bli­jft rond de 1900 dol­lar hangen momenteel.

US Mar­kets Trad­ing nu voor €39 tot 1 JAN­U­ARI 2021:
Vanaf van­daag een nieuwe aan­bied­ing en dat tot het einde van dit lopende beurs­jaar, tot 1 jan­u­ari 2021 … We hebben gis­teren winst genomen op wat long posi­ties, van­daag kijk ik uit naar nieuwe kansen die u ook kunt opne­men door lid te wor­den. De markt bli­jft wel nog even te moeil­ijk om met grotere posi­ties te werken dus bli­jven we met kleine aan­tallen werken tot na de verkiezin­gen in de VS. De volatiliteit is wel ste­vig genoeg om ook met kleine posi­ties te werken het­geen we aan bei­de kan­ten merken. Op zich kun­nen we ermee over­weg maar wel bli­jf ik zeer alert in deze markt en moeten we waar het kan geduld bli­jven houden.

Mee­doen kan nu via de spe­ciale aan­bied­ing tot 1 JAN­U­ARI voor €39, na uw inschri­jv­ing staat u meteen op de verzendli­jst en ont­vangt u de updates, de sig­nalen en kunt u inloggen op onze Trader­shop om alle posi­ties LIVE te volgen.

Schri­jf u in via https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop



Tot snel,

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.