Beursdagboek Trader Guy 26 oktober 2020, 08:32

...

Lagere start vandaag, nu kijken naar eventuele draai omhoog

26 oktober 2020, 08:32 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (3)

Deze week staan er enkele belan­grijke zak­en op de rol, en we zit­ten mid­den in de bat­tle tussen Trump en Biden waar de laat­ste nog steeds een ruime voor­sprong bli­jft houden via de polls. Verder ger­aakt de VS nog steeds niet akko­ord om een ste­un­pakket los te lat­en al wordt daar dagelijks over ver­gaderd. De markt zal daar zek­er op bli­jven bewe­gen, ral­ly’s en dalin­gen kun­nen elka­ar afwis­se­len in een snel tem­po en op onverwachte momenten.



De kwartaal­ci­jfers komen ook verder op gang, in de VS kri­j­gen we deze week de grote 5 met Alpha­bet, Ama­zon, Microsoft, Apple en Face­book, op don­derdag komen er daar 3 van nabeurs (Apple, Ama­zon en Face­book), van­daag Alpha­bet en mor­gen Microsoft. Zie hieron­der het overzicht per dag wat betre­ft de cijfers voor de komende week …

Bin­nen de AEX komen er ook wat grote spel­ers met cijfers, Shell, Heineken, KPN en KLM-Air France. Dan hebben we ook de groot­ste al gehad wat betre­ft de AEX want Unilever, Philips en ASML hebben we al achter de rug. Toch maar eens goed de AEX in de gat­en houden de komende dagen want we bli­jven al een tijd­je gevan­gen tussen de 540 en de 570 pun­ten met onze index.

Verder komt de ECB nog don­derdag met een besliss­ing over de rente en eventueel het opkopen van nog meer oblig­aties om de mark­ten te ste­unen. We weten dat het in Europa weer slecht gaat met COVID-19 en dat veel lan­den ste­vige maa­trege­len aan het tre­f­fen zijn en die kun­nen nog strenger wor­den de komende peri­ode. Daarom even oplet­ten met wat er alle­maal zal gaan gebeuren op de korte ter­mi­jn. en vooral wat men bij de ECB zal vertellen (via de persconferentie) …

50- en 20-daags gemid­delde
Met de dal­ing die we van­mor­gen zien via de futures is de kans groot dat de indices op Wall Street meteen al rond of onder hun 20- en 50-daags gemid­delde gaan duiken. Europa doet dat al sinds vorige week, vooral de DAX ziet er slecht uit nu want de index laat het los en staat via de futures al ruim onder de 12.500 pun­ten. We bli­jven let­ten op dat 20- en 50-MA uit­er­aard, ook deze week zal dat belan­grijk wor­den. Een rebound of verder omlaag? Voor­lop­ig zie ik nog wat kansen via Wall Street maar niks is zek­er, we zit­ten nog met veel zak­en die de markt deze week zullen bli­jven sturen …

Euro, olie en goud:
De euro zien we de euro rond de 1,183 dol­lar uitkomen, de olie (Brent) ver­li­est 2,5% van­mor­gen tot 40,9 dol­lar. De pri­js van het goud zien we ook van­mor­gen dicht bij de 1900 dol­lar uitkomen per troy ounce.

US Mar­kets Trad­ing nu voor €39 tot 1 JAN­U­ARI 2021:
Maak gebruik van de nieuwe aan­bied­ing die loopt tot het einde van dit beurs­jaar, ofwel tot 1 jan­u­ari 2021 … We hebben gis­teren winst genomen op de lopende posi­ties en staan in ieder geval voor deze maand okto­ber in de plus bij alle abon­nementen. Ik bli­jf zoeken naar kansen in de markt en vri­jdag wer­den er al wat kleine posi­ties opgenomen voor de komende week. Die kunt u nog opne­men door lid te worden.

De markt bli­jft wel nog wat te moeil­ijk om met grotere posi­ties te werken dus bli­jf ik het met kleine aan­tallen doen tot na de verkiezin­gen in de VS. De volatiliteit is wel ste­vig genoeg om ook met kleine posi­ties te werken het­geen we aan bei­de kan­ten merken. Op zich kun­nen we ermee over­weg maar wel bli­jf ik zeer alert in deze markt en moeten we waar het kan geduld bli­jven houden.

Mee­doen kan nu via de spe­ciale aan­bied­ing tot 1 JAN­U­ARI voor €39, na uw inschri­jv­ing staat u meteen op de verzendli­jst en ont­vangt u de updates, de sig­nalen en kunt u inloggen op onze Trader­shop om alle posi­ties LIVE te volgen.

Schri­jf u in via https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop



Tot snel,

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.