Beursdagboek Trader Guy 30 oktober 2020, 07:53

...

Volatiliteit behoorlijk met grote uitslagen

30 oktober 2020, 07:53 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 9 / 12 | (0)

Gis­teren een ste­vige sti­jging via de Nas­daq en de Nas­daq 100 voor dat de cijfers van Ama­zon, Apple, Google en Face­book nabeurs wer­den los­ge­lat­en maar des­on­danks die goed waren zien we toch een behoor­lijk negatieve reac­tie erop. Alleen Google wist er posi­tief op te rea­geren, de rest moest nabeurs tussen de 4 en de 5% inleveren.



De Dow Jones won 139 pun­ten gis­teren, de SP 500 ging er met 39 pun­ten op vooruit ter­wi­jl de Nas­daq 180 pun­ten winst behaalde tij­dens de reg­uliere sessie. De Nas­daq 100 won gis­teren 208 pun­ten. De AEX kon ook net in de plus sluiten na een volatiele sessie, vooral door Shell en ASML her­pak­te de AEX zich sterk, de index won echter slechts 0,34 punte. De DAX sloot de sessie gis­teren met een winst van 37 punten.

Kijken we van­mor­gen naar de futures dan staat er een behoor­lijk ver­lies, de Dow Jones staat al 500 pun­ten in het rood, de Nas­daq 100 laat een ver­lies van 270 pun­ten zien ter­wi­jl de SP future rond 07:40 op een ver­lies van 65 pun­ten staat. De DAX staat van­mor­gen ook al 190 pun­ten in het rood. Nu even de start van de sessie afwacht­en om te zien waar het naar­toe gaat de laat­ste dag van de week.

Over de gehele week bekeken zien we nogal wat beweg­ing op de finan­ciële mark­ten, niet alleen de indices bewe­gen fors want ook de grond­stof­fen lat­en grote moves zien. De rente staat ook niet stil ter­wi­jl de dol­lar deze week ook grotere ver­schuivin­gen laat zien. Dat komt door de onzek­er­heid in de VS waar we wacht­en op de verkiezin­gen die dins­dag plaatsvin­den, wie gaat er win­nen? En vooral de vraag met wie zal het beter gaan? Trump bli­jft moeil­ijk voor velen maar aan de andere kant is het zo dat Biden voor mee even­wicht kan gaan zorgen … 

We wor­den dan in ieder geval ver­lost van de uitspat­tin­gen op de meest onverwachte tij­den die Trump via Twit­ter ver­stu­urt. In de VS weet men ook dat Trump niet snel akko­ord zal gaan met een eventueel ver­lies, ook dat zal de komende week zek­er meespe­len. Al bli­jft hij nog tot in jan­u­ari Pres­i­dent … Maar goed, vol­gende week vri­jdag weten we in ieder geval al heel wat meer neem ik aan …

Voor wat betre­ft van­daag, een negatieve open­ing in ieder geval, we moeten nu zien hoe de dag verder zal ver­lopen, en de open­ing van Wall Street afwacht­en waar de echte markt de cijfers van de grote 4 zal beo­orde­len, ze zijn al behoor­lijk wat gecor­rigeerd de afgelopen weken dus het kan dat men ze weer op zal pakken. Maar in ieder geval sluiten we de maand okto­ber vanavond af en dan wordt het wacht­en op de uit­slag van de verkiezin­gen in de VS …

Euro, olie en goud:
De euro zien we van­mor­gen rond de 1,168 dol­lar uitkomen, de olie (Brent) zakt tot rond de 38,15 dol­lar. De pri­js van het goud zien we nu ook weer wat inlev­eren, een troy ounce van het edel­metaal kost nu 1872 dollar.

US Mar­kets Trad­ing nu voor €39 tot 1 JAN­U­ARI 2021:
Maak gebruik van de nieuwe aan­bied­ing die loopt tot het einde van dit beurs­jaar, ofwel tot 1 jan­u­ari 2021 … Ik bli­jf zoeken naar kansen in de markt, afgelopen vri­jdag wer­den er al wat kleine posi­ties opgenomen die u als lid nog kunt opnemen.

De markt bli­jft wel nog wat te moeil­ijk om met grotere posi­ties te werken dus bli­jf ik het met kleine aan­tallen doen tot na de verkiezin­gen in de VS. De volatiliteit is wel ste­vig genoeg om ook met kleine posi­ties te werken het­geen we aan bei­de kan­ten merken. Op zich kun­nen we ermee over­weg maar wel bli­jf ik zeer alert in deze markt en moeten we waar het kan geduld bli­jven houden.

Mee­doen kan nu via de spe­ciale aan­bied­ing tot 1 JAN­U­ARI voor €39, na uw inschri­jv­ing staat u meteen op de verzendli­jst en ont­vangt u de updates, de sig­nalen en kunt u inloggen op onze Trader­shop om alle posi­ties LIVE te volgen.

Schri­jf u in via https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop



Tot snel,

Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.