Beursdagboek Trader Guy 2 februari 2021, 08:34

...

Start week met stevige plussen

2 februari 2021, 08:34 | Trader Guy | leestijd: 6 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Een sterke start van de week gisteren met een rebound bij de Nasdaq tot boven de 13.400 punten. De Dow Jones wist 230 punten terug te pakken terwijl de SP 500 bijna 60 punten hoger de dag afsloot. Ook Europa wist zich te herpakken na de daling van afgelopen vrijdag, de AEX won 10 punten terwijl de DAX met 190 punten winst de eerste sessie van februari afsloot.Overal plussen dus, we zien dat de markten zich herpakken na het debacle van vorige week rondom de retail traders die werken via platforms om zo enkele grote partijen een hak te zetten. Dat kost bijna het bestaan van de zeer populaire Robin Hood Trading App, vorige week moest er al 1,2 miljard aan geld bij worden gestort, gisteren kwam daar nog eens 2,4 miljard dollar bij om aan de eisen te kunnen voldoen.

Eerder gaf ik al aan dat zo'n trading platform zich prima in stand kan houden omdat normaal gezien 90-95% van de daghandelaren vrijwel alles verliest na een tijdje. Deze keer was dat voor een tijdje totaal anders, ze verenigden zich en wonnen plots behoorlijk wat geld door te speculeren in kleine stoffige verloren gewaande aandelen en dreven de koersen daarvan zo hoog op dat er plots grote problemen kwamen in de markt en dus vooral bij zo'n nieuwe broker die het niet meer kon bijbenen en plots zeer grote verplichtingen moest nakomen bij clearing. Daarom werden die aandelen in de ban gedaan en moest er worden gezocht naar kapitaal omdat dat er niet meer was.

Zo zie je dat er plots van uit het niets behoorlijk wat problemen op kunnen duiken in deze markt. Dat maakt alles ook zo interessant want ik melde gisteren al dat we het afgelopen jaar al veel meer kennis hebben gemaakt met zaken die nieuw zijn dan in pakweg 30 jaar ervoor. Maar goed, we blijven bijleren op de beurs, elke dag weer ...

Vandaag zie ik dat de futures weer wat hoger staan, de AEX zo'n 5 punten, de DAX 30 punten voorbeurs. Op Wall Street ook weer hogere indicaties, de Dow Jones future staat 120 punten in de plus, de S&P future 16 punten terwijl de Nasdaq zo'n 70 punten hoger staat vanmorgen. In de loop van de sessie maar eens kijken wat er mogelijk is om op te handelen, ik zie wel weer wat kansen na die stevige rebound van gisteren en vanmorgen. De leden zal ik op tijd op de hoogte brengen via mail en SMS, zodra er een signaal komt.

Goeie week achter de rug en redelijke start van 2021
Wat ik heb gedaan afgelopen vrijdag is op de diepe DIP de short posities gesloten, zo hebben niets meer lopen nu en is het wachten op nieuwe mogelijkheden. We starten een nieuwe maand, de bedoeling is om ook in februari goed voor de dag te komen met het handelen en ik verwacht wel genoeg kansen nu de markt mooie bewegingen laat zien. De afgelopen week heb ik dan toch een mooie winst kunnen behalen bij alle abonnementen zodat we de maand (januari) met winst kunnen sluiten. Ik zal wel zien wat er mogelijk is vandaag of morgen, wel is de kans groot dat we stapsgewijs weer wat posities gaan opnemen ...

Via de LIVEBLOG en tussendoor ook via mijn Twitter account laat ik gedurende de dag ook wat grafiekjes voorbij komen over de markt. Op Twitter kunt u mij volgen via @USMarkets dan kunt u deze snelle informatie die ik deel ook inzien .... https://twitter.com/USMarkets , ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.207 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 57 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1855 dollar staat. De Bitcoin herpakt zich na enkele dolle dagen, nu moet je 34.300 dollar neertellen voor 1 Bitcoin ...

Inter Market overzicht vrijdag op slotbasis ...


Strategische posities opnemen:
Zodra u lid wordt ontvangt u de signalen en kunt u meteen de lopende posities inzien via onze Tradershop op de website. Ik probeer in ieder geval zo goed als dat kan om met de markt mee te gaan, wel is het zo dat de markt volatiel zal blijven de komende periode.

Wat ik moet doen is in ieder geval blijven schakelen tussen long en short. Deze maand loopt wat wisselend maar er komen nog meer dan genoeg kansen, we zitten nu nog met wat posities in de markt ... Doe in ieder geval nu mee met de nieuwe proef aanbieding die loopt tot 1 APRIL en dat met een mooie korting !!

Wat u bereikt is dat u dan meedoet, veel leert over de markten en de werking ervan en u kunt ook als de beurs met een correctie komt verdienen via wat short posities. Kijk op de beurs dus nooit alleen maar omhoog, er zijn 2 richtingen waar we wat mee kunnen verdienen ...

Maak nu gebruik van de NIEUWE proef aanbieding:
Mis in ieder geval de start van 2021 niet want er komen hoe dan ook hele mooie kansen ... Via deze aanbieding ... €39 tot 1 APRIL 2021 ... Polleke €49 tot 1 APRIL 2021 !!!

Systeem Trading (€39 tot 1 APRIL)

Index Trading (€39 tot 1 APRIL)

Guy Trading (€39 tot 1 APRIL)

Polleke Trading (€49 tot 1 APRIL)

Aandelen portefeuille (€30 tot 1 APRIL)

COMBI TRADING (€79 tot 1 APRIL)

Hieronder ziet u het resultaat van de afgelopen 2 maanden, december en januari ...


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »