Beursdagboek Trader Guy 5 februari 2021, 08:25

...

AEX iets lager, de rest over het algemeen hoger

5 februari 2021, 08:25 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Vanmorgen hogere indicaties wat betreft Europa, de futures winnen in ieder geval waarbij de AEX 3 punten hoger kan openen terwijl de DAX rond de 25 punten hoger staat via de future. Ook Wall Street laat een hogere opening zien via de futures vanmorgen, de Dow 60 punten, de Nasdaq 60 punten tot nu toe. Ook de SP 500 future staat 10 punten in de plus.Wall Street kende gisteren een sterke sessie met zelfs een nieuwe recordstanden op slotbasis voor de Nasdaq 100 en de Nasdaq. De brede S&P 500 sluit ook af op een nieuwe recordstand. De volatiliteit blijft wel aanhouden en we horen van meerdere analisten dat de markten verder kunnen oplopen. De S&P 500 won gisteren 1,1% en laat dus een nieuw record optekenen op 3.871,74 punten. De Nasdaq en de Nasdaq 100 winnen beiden 1,2% gisteren, de Nasdaq zet een nieuwe hoogste stand ooit neer op 13.777 punten, bij de Nasdaq 100 staat het record nu op 13.561 punten. De Dow Jones won 1,1% en sluit op 31.056 punten maar dat is nog geen nieuw record. Zullen de records ook de komende dagen weer wat hoger uitkomen? We gaan het zien ... wel even opletten vanaf hier en dan aan beide kanten ...

Vandaag staat er op zich niet zoveel op de agenda, we krijgen wel de cijfers over de werkgelegenheid om 14:30. Verder zit er ook wat meer structuur bij de inenting van vaccins in de VS wat beleggers doet hopen dat het de economie sneller weer zal doen opstarten. Er worden nog geen uitspraken gedaan over wanneer alles weer normaal zal worden. Ook hier in Europa hopen we op versoepelingen al kan ook hier niemand zeggen wanneer dat zal gebeuren. De beurzen lopen er wel op vooruit momenteel maar dat doen ze als sinds april vorig jaar.

Bedrijfsnieuws:
08:00 Fabrieksorders - December (Duitsland)
14:30 Banengroei en werkloosheid - Januari (VS)
14:30 Handelsbalans - December (VS)

In de loop van de sessie zal ik eens goed bekijken welke mogelijkheden we krijgen om eventueel op te handelen, ik zie in ieder geval genoeg kansen na de stevige rebound van deze week. De leden zal ik op tijd op de hoogte brengen via mail en SMS, zodra er een signaal komt. Ik voorzie mogelijkheden op de Nasdaq, de DAX en ook de AEX, verder kunnen er een paar aandelen bijzitten (Guy Trading) of de olie die ook vrij hoog staat nu samen met een hogere dollarkoers ...

Wat nieuwe posities komen eraan:
Woensdag een kleine short positie opgenomen maar weer met een kleine winst gesloten omdat de markt aangaf om nog wat hoger te willen eerst. Het is de bedoeling om zodra het kan weer wat posities op te pakken, wel met de nodige voorzichtigheid en nog steeds met kleine aantallen met deze marktomstandigheden.

De LIVEBLOG en. Twitter:
Via de LIVEBLOG en tussendoor ook via mijn Twitter account laat ik gedurende de dag ook wat grafiekjes voorbij komen over de markt. Op Twitter kunt u mij volgen via @USMarkets dan kunt u deze snelle informatie die ik deel uiteraard ook inzien .... https://twitter.com/USMarkets , ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.196 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 59.1 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1797 dollar staat. De Bitcoin herpakt zich na enkele dolle dagen, nu moet je 37.540 dollar neertellen voor 1 Bitcoin ...

Inter Market overzicht op slotbasis ...

Strategische posities opnemen:
Zodra u lid wordt ontvangt u de signalen en kunt u meteen de lopende posities inzien via onze Tradershop op de website. Ik probeer in ieder geval zo goed als dat kan om met de markt mee te gaan, wel is het zo dat de markt volatiel zal blijven de komende periode.

Wat ik moet doen is in ieder geval blijven schakelen tussen long en short. Ook deze maand komen er genoeg kansen, we wachten nu om weer wat nieuwe posities op te gaan nemen die u dan kunt opnemen als u lid bent ... Doe nu in ieder geval mee met de nieuwe aanbieding die loopt tot 1 APRIL met een mooie korting !!

Maak nu gebruik van de NIEUWE proef aanbieding:
Mis in ieder geval de start van 2021 niet want er komen hoe dan ook hele mooie kansen ... Via deze aanbieding ... €39 tot 1 APRIL 2021 ... Polleke €49 tot 1 APRIL 2021 !!!

Systeem Trading (€39 tot 1 APRIL)

Index Trading (€39 tot 1 APRIL)

Guy Trading (€39 tot 1 APRIL)

Polleke Trading (€49 tot 1 APRIL)

Aandelen portefeuille (€30 tot 1 APRIL)

COMBI TRADING (€79 tot 1 APRIL)

Hieronder het resultaat tot nu toe dit jaar (2021) ...


Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »