Beursdagboek Trader Guy 12 maart 2021, 08:14

...

Opnieuw record Dow en DAX, Nasdaq sluit op weerstand

12 maart 2021, 08:14 | Trader Guy | leestijd: 5 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

De markt blijft sterk liggen al moeten sommige indices die zwaar zijn gevuld met technologie aandelen nog wat inhalen om weer de toppen te bereiken. Andere meer traditioneel gevulde indices zoals de Dow Jones en de DAX hier in Europa zetten nu nieuwe records neer. Sector rotatie dus maar beleggers betalen voor sommige bedrijven wel behoorlijk veel als we naar de koers winst verhouding kijken. De markt zit nog vol met beleggers die bang zijn om een instap te missen maar met de Dow Jones op nu al 32.500 punten moet men wel opletten natuurlijk.Gisteren plussen bij alle indices die we volgen, de AEX ging met 5,7 punten vooruit, de DAX won opnieuw en deze keer 29 punten. Verder zien we dat de Dow Jones 188 punten hoger sluit terwijl de S&P 500 met 40 punten winst de sessie afsluit. De Nasdaq won 330 punten terwijl de Nasdaq 100 met 300 punten winst de sessie van donderdag afsluit. Een sterke rebound bij de Tech aandelen dus en dat na de al zo'n sterke rebound de dagen ervoor. Nu maar eens zien wat de laatste sessie van deze week gaat brengen, de futures staan vlak tot iets lager vanmorgen.

Sector rotatie, stevige bewegingen en vooral een markt die inzet op een zeer sterke economie meteen na dat het virus er niet meer is. Het blijft een opmerkelijke markt waar we mee moeten opletten, soms vraag ik het aan mezelf en aan de mensen om me heen of ze zodra alles weer open gaan met geld gaan smijten? Het antwoord is unaniem NEE, we blijven voorzichtig en gaan zeker niet gek doen. Het is dus nog maar de vraag of het geld straks ongekend gaat rollen? Wie weet de eerste weken wel maar later? Het blijft een donkere vlek binnen het geheel voor velen en toch zien we de markten helemaal losgaan ...

Verder krijgen de eerste Amerikanen hun geld van Biden, dat wordt deze keer 1400 dollar. Op zich is dat ook niet een bedrag waar iedereen veel mee kan doen, velen zullen het vooral nodig hebben om de gaten te vullen die zijn ontstaan de afgelopen 12 maanden. Maar goed, het geld is onderweg, het kan de economie een boost geven voor een paar weken maar daarna is het weer zoals het was. De markt staat hoog, de aandelen blijven duur en we zien amper tot gaan correcties op gang komen terwijl zoiets gewoon goed en gezond is voor het totale verloop van de markten.

Wat ook blijft opvallen is de snelheid waarmee correcties worden opgekocht, vaak krijg je niet eens de kans om op tijd iets te doen of om op tijd mee te zijn met de markt. We houden het allemaal in de gaten en ik doe waar het kan iets met de posities of ik pak waar het kan er nog iets bij.

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.195 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 69,2 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1708 dollar staat.

Eerste posities maart met winst gesloten:
Onderaan deze update ziet u nog een overzicht wat betreft Trading en een aanbieding om mee te doen met onze signalen tot 1 MEI. Via de site en dan de Tradershop kunt u de posities met alle details zien staan. https://www.usmarkets.nl/tradershop

De LIVEBLOG en Twitter:
Via de LIVEBLOG en tussendoor ook via mijn Twitter account laat ik gedurende de dag ook wat grafiekjes met korte uitleg voorbij komen over de markt. Op Twitter kunt u mij volgen via @USMarkets dan kunt u deze snelle informatie die ik deel uiteraard ook inzien .... https://twitter.com/USMarkets , ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Inter Market overzicht op slotbasis ...

Nu lid worden tot 1 MEI voor €39?
Blijven schakelen tussen long en short blijft belangrijk de komende weken. Ook deze maand (maart) krijgen we genoeg kansen. Doe nu in ieder geval mee met de proef aanbieding voor nieuwe leden, die loopt tot 1 MEI en dat met een mooie korting !! ... €39 tot 1 MEI 2021 ... en voor Polleke €49 tot 1 MEI 2021 !!! https://www.usmarkets.nl/tradershop

Schrijf u in voor Systeem Trading (€39 tot 1 MEI)

Schrijf u in voor Index Trading (€39 tot 1 MEI)

Schrijf u in voor Guy Trading (€39 tot 1 MEI)

Schrijf u in voor Polleke Trading (€49 tot 1 MEI)

Schrijf u in voor de Aandelen portefeuille (€30 tot 1 MEI)

Schrijf u in voor COMBI TRADING (€79 tot 1 MEI)

Hieronder het resultaat maand Maart (2021) ...

Hieronder het resultaat tot nu toe dit jaar (2021) ...

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »