Beursdagboek Trader Guy 17 december 2020, 08:36

...

Gekte blijft aanhouden, Euro boven de 1,22 en Bitcoin 22.200

17 december 2020, 08:36 | Trader Guy | leestijd: 3 minuten | moeilijkheid: 8 / 12 | (0)

Een greep uit het nieuws voor van­daag is dat de hoop op een Brex­it de op opsteekt, verder kri­j­gen we nog maar eens bericht­en dat er een spoedig akko­ord komt over meer ste­un in de VS om het pakket aan ste­un rond te kri­j­gen. Let wel, er is nog niks rond maar inmid­dels zien we dat de markt er met nieuwe top­pen op bli­jft rea­geren. Verder kwam de FED gis­teren nog met als belan­grijk bericht dat ze door­gaan met het opkopen van oblig­aties tot de pan­demie voor­bij is.



Pow­ell zei ook dat de FED zal door­gaan met het opkopen van lenin­gen tot er sprake is van sub­stan­tiële ver­be­ter­ing” van de economie, werkgele­gen­heid en het ver­loop daar­van tij­dens de pan­demie. Voor het eerst zei Pow­ell dat de pri­jzen van de aan­de­len niet te hoog zijn door dat de rente laag staat. Vreemde uit­spraak maar hij zal het wel weten ga ik vanuit.

De markt wist opnieuw hoger te sluiten gis­teren, over het alge­meen dan want Europa deed het goed des­on­danks de grote sti­jging van de euro ten opzichte van de dol­lar, dat is wel eens anders geweest natu­urlijk maar blijk­baar is momenteel alles anders dan vroeger. De AEX won net als dins­dag 4,5 pun­ten, de DAX won 203 pun­ten. Op Wall Street moest alleen de Dow Jones wat inlev­eren, een ver­lies­je van 44 pun­ten. De Nas­daq en de Nas­daq 100 won­nen wel weer 0,5% en sluiten op nieuwe record­standen. De SP 500 won 6 pun­ten gisteren.

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.223 dol­lar, de pri­js van een vat Brent olie komt uit op 51,7 dol­lar ter­wi­jl een troy ounce goud nu op 1875 dol­lar staat.

Posi­ties en strate­gie:
We hebben nog alti­jd wat posi­ties open staan bij de sig­naal­dien­sten, die kunt u nog opne­men door lid te wor­den. De posi­ties hebben we voor als de markt de grote draai maakt die eraan zit te komen. Waar dat kan of moet zal ik snel schake­len, de posi­ties wis­se­len of waar nodig uit­brei­den. Wat betre­ft 2021 zie ik zek­er genoeg mooie kansen om met het han­de­len er een mooi jaar van te maken …

U kunt mij en dus @USMarkets uit­er­aard ook vol­gen via onze Twit­ter account, ga naar … https://​twit​ter​.com/​U​S​M​a​rkets waar ik tussen­ti­jds wat charts over de markt en sen­ti­ment plaats, ook opval­lende beurs­feit­en komen er vaak langs !

Maak nu gebruik van de aan­bied­ing op US Mar­kets Trad­ing:
Zoals ik al aan­gaf sta hoe dan ook klaar om goed uit te pakken in 2021 wat betre­ft Trad­ing, lid wor­den is nu dus belan­grijk om alles opti­maal te volgen.

Doe nu mee via de nieuwe proef aan­bied­ing voor €39 tot 1 MAART. Dan pakt u decem­ber en de eerste 2 maan­den van het nieuwe jaar meteen mee als lid en ont­vangt u alle updates en sig­nalen. Voor Polleke Trad­ing is dat dan 49 tot 1 maart 2021

Schri­jf u van­daag nog in via de link https://​www​.usmar​kets​.nl/​t​r​a​d​e​rshop en dan staat u meteen op de lijst.

Met vrien­delijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.