Beursdagboek Trader Guy 11 januari 2021, 09:15

...

Lagere start van de week? Even het verloop aanzien

11 januari 2021, 09:15 | Trader Guy | leestijd: 4 minuten | moeilijkheid: 6 / 12 | (0)

Het lijkt erop dat Europa de week lager wil starten want de blik wordt nu opnieuw gericht op de omstandigheden rondom het virus. Eerst werd de lockdown al verlengd in Duitsland, nu komt Nederland er ook mee want we gaan hier op zijn minst 3 weken langer dicht. Vanaf deze week begint ook het cijferseizoen met aan het einde van de week de banken in op Wall Street. Het kan weer een volatiele week gaan worden schat ik in.Vrijdag deed vooral de hoop op meer corona steun in de VS de markt nog fors opleven zodat de eerste week van het nieuwe jaar sterk werd maar zoals ik al aangaf blijft de markt gevaarlijk hoog en dan vooral de tech aandelen die nog steeds nieuwe records maken. De nieuwe president Joe Biden wil veel geld uitgeven om de VS ter hulp te schieten in ieder geval. Ook het rapport over de banen van afgelopen vrijdag liet zien dat het nodig blijft zei hij ook nog erbij.

Deze week moeten we hoe dan ook alert blijven, de markten zetten tot afgelopen vrijdag verder door omhoog na dat er weer werd gekocht na een DIP, aan de andere kant blijven de waarderingen veel te hoog. De gemiddelde waardering van de brede S&P 500 in de VS is gestegen naar 38.5 na het slot van vrijdag. Ik blijf de markt uiteraard respecteren want dat moet je altijd doen, daarom blijf ik flexibel wat betreft de handel en dus de signalen. Hier en daar probeer ik iets, anticipeer op momenten met posities rond steun of weerstand.

Afgelopen vrijdag heb ik 2 posities gesloten om het risico wat omlaag te brengen, het plan is om waar het kan ze begin deze week weer op te nemen op meer interessante niveau's. In deze markt moet je af en toe herschikken en het verlies als dat er is zien te beperken. Als ik dan beter kan instappen dan zijn dit soort herschikkingen waardevol. Dus week zal ik weer 1 of 2 posities opnemen waar het kan. Meedoen kan door lid te worden uiteraard ...

U kunt mij en dus @USMarkets uiteraard ook volgen via onze Twitter account, ga naar ... https://twitter.com/USMarkets waar ik tussentijds wat charts over de markt en sentiment plaats, ook opvallende beursfeiten komen er vaak langs !

Euro, olie en goud:
De euro zien we nu rond de 1.218 dollar, de prijs van een vat Brent olie komt uit op 55,1 dollar terwijl een troy ounce goud nu op 1844 dollar staat. Opvallend is dat de Bitcoin. nu een diepe duik maakt, tijdens het weekend stond de digitale munt nog even boven de 41.000 dollar, vanmorgen is de munt al gedaald tot rond de 34.000 dollar. Zou er dan toch een einde komen aan deze waanzin van de afgelopen weken?

Strategische posities:
Er lopen nu wat posities die in de loop van vorige week werden opgenomen en er komen er zoals ik al aangaf nog 1 of 2 bij. Zodra u lid wordt ontvangt u de signalen en kunt u alles inzien via onze Tradershop op de website. We proberen in ieder geval met de markt mee te gaan, wat ik verwacht is dat de markt volatiel zal blijven, ook dit jaar zullen we moeten schakelen tussen long en short.

Maak nu gebruik van de proef aanbieding:
Mis in ieder geval de start van 2021 niet want er komen hoe dan ook hele mooie kansen ... Via deze aanbieding ... €39 tot 1 MAART 2021 ... Polleke €49 tot 1 MAART 2021 !!!

Systeem Trading (€39 tot 1 MAART)

Index Trading (€39 tot 1 MAART)

Guy Trading (€39 tot 1 MAART)

Polleke Trading (€49 tot 1 MAART)

Aandelen portefeuille (€30 tot 1 MAART)

COMBI TRADING (€79 tot 1 MAART)

Tussenstand deze maand januari 2021:


Resultaat afgelopen maand december 2020:

Met vriendelijke groet,
Guy Boscart


Reageren

Anonieme comments achterlaten is niet toegestaan. Hiervoor moet u ingelogd zijn. Login »
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.